Şimdi Ara

satılık ASUS P5B --expert22 ye kartı yarına kadar ayırttım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 a kadar bogaziçi garantili... fatura yok zaten ihtiyaç da yok kart 2 aylık(garanti değişimi nedeni ile)
    bu arada bi pm den cevap bekliyorum satıştan çekme olasılığım war...her yere kargo yapılır tabi ki ilk önce para şeklinde havale ücreti düşebilirim fiyattan(gerekirse)

fiyat:95ytl

takasa gelince gigabyte 965p-s3 abit 965p chipsetli anakartlar ile bide nf650sli chipsetli anakartlar ile war

msi p6n-sli ile takasda üstüne 10ytl verebilirim...sonuçta sıfır olarak asus 4 dolar daha pahalı msi dan :)

anakartı satarsam msi p6n-sli aramaktayım bulamazsam ali şeker abimden abit alıcam..

satılık ASUS P5B --expert22  ye kartı yarına kadar ayırttım

P5B
    Adjust speed as you wish!
    - Support Intel® next generation 45nm Multi-core CPU
    - Intel LGA775 Platform
    - Intel® Quad-core CPU Ready
    - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
    - Intel® Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Ready
    - 1066/800/ 533 MHz
    - Dual-channel DDR2 800/667/533
    - 1x PCI Express x16
    - 6x SATA 3Gb/s
    - RTL8111B PCI-E Gb LAN
    - 8-channel HD Audio
    - AI NOS™ / AI Gear / AI Nap

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 19 Kasım 2007; 20:46:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

takasa gelince gigabyte 965p-s3

e bunla p5b neredeyse aynı kartlar değil mi yahu? Ben 965p s3 aldığımda arkadaşım da p5b almıştı hatta aynı fiyattalardı. Niye bunla takas var ki? Önce kargo olur mu, ben kendime almıycam bi test etmem lazım adama rezil olmayayım sonra Güven sorunu olmaz herhalde
    parayı bir gün sonra alıver ne olacak Saygılar
  • quote:

e bunla p5b neredeyse aynı kartlar değil mi yahu? Ben 965p s3 aldığımda arkadaşım da p5b almıştı hatta aynı fiyattalardı. Niye bunla takas var ki? Önce kargo olur mu, ben kendime almıycam bi test etmem lazım adama rezil olmayayım sonra Güven sorunu olmaz herhalde

olabilir fakat bi pm bekliyorum o gelsin size pm atarım... walla şöle söllim s3 daha stabil bi kart ve daha hızlı ve de raid war sanırsam bide bu kart şu ana kadar asusun en kötü kartı ne kadar dürüst bi satıcıyım

• quote:

quote:

olabilir fakat bi pm bekliyorum o gelsin size pm atarım... walla şöle söllim s3 daha stabil bi kart ve daha hızlı ve de raid war sanırsam bide bu kart şu ana kadar asusun en kötü kartı ne kadar dürüst bi satıcıyım

Hocam bu s3 ün daha stabil olması konusunda ne demek istedin hala anlamış değilim..Tamam P5B süper bir anakart olmayabilir ama emin ol s3 ten bi farkı yok kaldıki ben bu anakartla 500 fsb yi gördüm ramlerimle 1100 mhz i gördüm sen bu stabillik ve hız olarak neyi kastettin anlayamadım açıkçası. Zaten testleri de incelersen anakartlar arasındaki farkı anlayamayacak kadarda az fark oluyor. Merak ediyorsan BU linkten bakabilirsin, burada DS3 ten dahi hızlı göründüğünü görebilirsin. Dediğim gibi S3 ün daha stabil olduğunu filan bence hiç karıştırma..P35 chipsetli anakartlara bile geçmekte tedirgin olunan günlerde sanırım en iyisi sabredip direk x38 e terfi etmek(Benim fikrim Tüm fikirlere saygım var!!)..Emin ol pek bir performans farkı göremeyeceksin

Umarım yardımcı olabilmişimdir rahatsız etmek gibi bir niyetim yok sadece söylemek istedim..

Saygılar

Edit: Noktalama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi britony -- 18 Kasım 2007; 23:12:31 >

• hayırlı satışlar dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: britony

quote:

quote:

Hocam bu s3 ün daha stabil olması konusunda ne demek istedin hala anlamış değilim..Tamam P5B süper bir anakart olmayabilir ama emin ol s3 ten bi farkı yok kaldıki ben bu anakartla 500 fsb yi gördüm ramlerimle 1100 mhz i gördüm sen bu stabillik ve hız olarak neyi kastettin anlayamadım açıkçası. Zaten testleri de incelersen anakartlar arasındaki farkı anlayamayacak kadarda az fark oluyor. Merak ediyorsan BU linkten bakabilirsin, burada DS3 ten dahi hızlı göründüğünü görebilirsin. Dediğim gibi S3 ün daha stabil olduğunu filan bence hiç karıştırma..P35 chipsetli anakartlara bile geçmekte tedirgin olunan günlerde sanırım en iyisi sabredip direk x38 e terfi etmek(Benim fikrim Tüm fikirlere saygım var!!)..Emin ol pek bir performans farkı göremeyeceksin

Umarım yardımcı olabilmişimdir rahatsız etmek gibi bir niyetim yok sadece söylemek istedim..

Saygılar

Edit: Noktalama...

s3 te xp 5 sn surmuyo acılması on board ses kartı cat cut sesler yapıyor oc yaptgın zaman 2 kere açılıp kapanıyo sonra açılıyo s3 sadece yazdım oraya amacım asıl satıp nf650i board almak fazla takmayın bu kadar

quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

hayırlı satışlar dostum

sağol adaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 19 Kasım 2007; 9:16:30 >

• Dostum bu anakart ıcın 95 YTL artı kargoya anlasmıstık.

Hala da cevap bekliyordum. Ama bazı seyleri unutup kartı tekrar satışa koymuşsun.

Bana geçen pazartesi için banka hesap numaranı göndereceğini söylemiştin.

Gçnderdiğin Emaillerine bakmadın galiba... Veya bana cevap yazan sen değilsin.

Neysa Sana hayırlı satışlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: expert22

Dostum bu anakart ıcın 95 YTL artı kargoya anlasmıstık.

Hala da cevap bekliyordum. Ama bazı seyleri unutup kartı tekrar satışa koymuşsun.

Bana geçen pazartesi için banka hesap numaranı göndereceğini söylemiştin.

Gçnderdiğin Emaillerine bakmadın galiba... Veya bana cevap yazan sen değilsin.

Neysa Sana hayırlı satışlar....

dostum sana donemedım çunkü senın msjdan sonra 3 kez üst üste(4+4+3gün) uzaklaştırma aldım eften püften konulardan senden de hiç çıt çıkmadı eğer hatam warsa affola düşünürsen gönderirim kartı kapatırıım konuyuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.