Şimdi Ara

SATILIK ASUS HD7950 DCII TOP V2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Asus Grafik İşlemci #Amd İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Öncelikle herkese hayırlı forumlar ,

*Ekran kartının modeli ASUS HD7950 DC2 TOP V2 dir.
    *Alınma tarihi 21/07/2013 tür. 4.5 aylık kart gibi dursa da kart yaklaşık olarak 1.5 aydır kullanılmaktadır.
    *Kasanın diğer bileşenleri olmadığından ve o dönem yoğun olduğumdan kart kullanılmaya EKİM AYININ SONLARINDA başlanmıştır.
    *Kartın "0" dan tek farkı faturasının adınıza olmayışıdır.
    *Kutusu + Faturası + Asus`un CDli kitapçığı herşeyi durmaktadır.
    *Asuslar 3 yıl garantili olduğından yaklaşık 31-32 ay garantisi mevcuttur. Varın siz hesaplayın
    *Ürün adam akıllı OC görmemiştir. BF4 aldım BF4 de denemek maksatlı ve kartın takoz olup olmadığını anlamak amaçlı ufak OC yapılmıştır.
    *Kartın düz hızı 900/1250 olup 1.094mV istemektedir.
    *Kartı 1050/1450 ye çektiğimde stabiliteyi nerdeyse voltaj vermeden yakaladım. "1.113" yani 0.019mV vererek hiç patlamadan defalarca Ung.Heaven aldım BF oynadım.
    *Daha yukarılara OC denemedim zaten daha fazla oc yapmak çok çok birşeyleri değiştirmiyor. Ayrıyeten OC işi oldu bitti korkutur beni.
    *Sonuçta ürünler kul yapımı olduğundan ne gerek var adam yapmış işte diyerek kullanıyorum.
    *Karta OC yi dediğim gibi deneme amaçlı yaptım genellikle default kullandım.
    *Fiyata gelince 575 TL istiyorum.
    *Fiyat tuzlu diyenler olabilir ama malum 2 ay bile kullanılmadı.
    *Adana - Iskenderun - Hatay içi elden alışveriş yapabiliriz. İzmirde ve Burdurda tanıdık var bişiler yapabiliriz
    *Şimdilik resim eklemedim ancak isteyen olursa hem ekran kartının hemde gpu-tweak , gpu-z gibi resimler atabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimSlidy -- 13 Aralık 2013; 3:16:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimSlidy

Öncelikle herkese hayırlı forumlar ,

*Ekran kartının modeli ASUS HD7950 DC2 TOP V2 dir.
    *Alınma tarihi 21/07/2013 tür. 4.5 aylık kart gibi dursa da kart yaklaşık olarak 1.5 aydır kullanılmaktadır.
    *Kasanın diğer bileşenleri olmadığından ve o dönem yoğun olduğumdan kart kullanılmaya EKİM AYININ SONLARINDA başlanmıştır.
    *Kartın "0" dan tek farkı faturasının adınıza olmayışıdır.
    *Kutusu + Faturası + Asus`un CDli kitapçığı herşeyi durmaktadır.
    *Asuslar 3 yıl garantili olduğından yaklaşık 31-32 ay garantisi mevcuttur. Varın siz hesaplayın
    *Ürün adam akıllı OC görmemiştir. BF4 aldım BF4 de denemek maksatlı ve kartın takoz olup olmadığını anlamak amaçlı ufak OC yapılmıştır.
    *Kartın düz hızı 900/1250 olup 1.094mV istemektedir.
    *Kartı 1050/1450 ye çektiğimde stabiliteyi nerdeyse voltaj vermeden yakaladım. "1.113" yani 0.019mV vererek hiç patlamadan defalarca Ung.Heaven aldım BF oynadım.
    *Daha yukarılara OC denemedim zaten daha fazla oc yapmak çok çok birşeyleri değiştirmiyor. Ayrıyeten OC işi oldu bitti korkutur beni.
    *Sonuçta ürünler kul yapımı olduğundan ne gerek var adam yapmış işte diyerek kullanıyorum.
    *Karta OC yi dediğim gibi deneme amaçlı yaptım genellikle default kullandım.
    *Fiyata gelince 575 TL istiyorum.
    *Fiyat tuzlu diyenler olabilir ama malum 2 ay bile kullanılmadı.
    *Adana - Iskenderun - Hatay içi elden alışveriş yapabiliriz. İzmirde ve Burdurda tanıdık var bişiler yapabiliriz
    *Şimdilik resim eklemedim ancak isteyen olursa hem ekran kartının hemde gpu-tweak , gpu-z gibi resimler atabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam 550 den alabilirim.

• pm
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Kart benim tarafymdan alynmy?tyr.Iki tarafada hayyrly olsun.
  • Arkadaşlar hepinize ilgisinden dolayı teşekkürler. Direk koydugum fiyata diger almak isteyen arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın elimden geleni yaptım ve adil olmaya calısmak amacıyla ilk PM atan Mash3d olduğu için kart ona satılmıştır. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimSlidy -- 16 Aralık 2013; 14:40:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar hepinize ilgisinden dolayı teşekkürler. Direk koydugum fiyata diger almak isteyen arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın elimden geleni yaptım ve adil olmaya calısmak amacıyla ilk PM atan Mash3d olduğu için kart ona satılmıştır. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.

Sıfırı 625tl 2.elde 575tl mi fiyatta ciddi revizyon şart.Forumda bir ikinci el fiyatlarına bakarsanız satışınız daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Kart benim tarafymdan alynmy?tyr.Iki tarafada hayyrly olsun.

Yazık olmuş sıfırı 625tl zaten :))))
  • Güzel ilginize teşekkür ediyor vatanda %25 indirim ile 725 TL ye geldiğini hatırlatır ayrıyetten de kart "0" ayarında olduğundan fiyatı makul olup Mash3d arkadaşımıza satılmıştır. Siz ciddi revizyon olanlardan bakıp alırsanız sizin için daha yararlı olucaktır. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimSlidy -- 16 Aralık 2013; 14:51:36 >

• quote:

Güzel ilginize teşekkür ediyor vatanda %25 indirim ile 725 TL ye geldiğini hatırlatır ayrıyetten de kart "0" ayarında olduğundan fiyatı makul olup Mash3d arkadaşımıza satılmıştır. Siz ciddi revizyon olanlardan bakıp alırsanız sizin için daha yararlı olucaktır. Saygılar

Senin istediğin fiyata r270-260lar var sıfır foruma bir bakın satış için yardımcı olucaktır.Fiyat çok yüksek 2.el için.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arteffeck

quote:

Güzel ilginize teşekkür ediyor vatanda %25 indirim ile 725 TL ye geldiğini hatırlatır ayrıyetten de kart "0" ayarında olduğundan fiyatı makul olup Mash3d arkadaşımıza satılmıştır. Siz ciddi revizyon olanlardan bakıp alırsanız sizin için daha yararlı olucaktır. Saygılar

Senin istediğin fiyata r270-260lar var sıfır foruma bir bakın satış için yardımcı olucaktır.Fiyat çok yüksek 2.el için.Saygılar.

Güzel arkadaşım R270-260 lar bu kartın yanına yaklaşamazlar. Rica ediyorum siz biraz ekran kartı araştırıp gelin ayrıyetten daha 10 kişiden fazla 550TL den almak isteyen olduğunu da size hatırlatayım. Neyse daha fazla konu üstünde konuşmak istemiyorum kart satılmıştır. Siz keyfinize bakın başka kartlar araştırın. Siz daha ucuzunu R260 alarak kullanabilirsiniz. Alan arkadaşa saygılı olun lütfen. İyi forumlar

• quote:

quote:

acaba sıfırı nerede 625 tl gösterebilir misiniz ? öyleyse bir tane daha alıcam :)
    Ayrıca şuan en ucuz kart vatanda 725 tl ve hiç bir mağazada stokta yok ve bir daha gelip gelmeyeceğide belli değil.Forumdada bu kartlardan başka yok hatırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mash3d -- 16 Aralık 2013; 16:00:35 >
  • quote:

quote:

quote:

acaba sıfırı nerede 625 tl gösterebilir misiniz ? öyleyse bir tane daha alıcam :)
    Ayrıca şuan en ucuz kart vatanda 725 tl ve hiç bir mağazada stokta yok ve bir daha gelip gelmeyeceğide belli değil.Forumdada bu kartlardan başka yok hatırlatırım.

625 e 0 varsa arkadaşım topla sen 20 kadar 650 den rahat satarsın şimdi..forum şu anda 7950 aramakla meşgul :D mash3d hayırlı olsun dostum..sağlam insandır satıcı hiçbir sıkıntı yaşamazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: asker1695

quote:

quote:

quote:

625 e 0 varsa arkadaşım topla sen 20 kadar 650 den rahat satarsın şimdi..forum şu anda 7950 aramakla meşgul :D mash3d hayırlı olsun dostum..sağlam insandır satıcı hiçbir sıkıntı yaşamazsın..

sağolun adem hocam.bazıları sırf ilanı baltalamak için yazıyor belli.

• Satıcı arkadaş kartın ne amaçla kullanılacağını bilse satmaz, kendi kullanırdı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Satıcı arkadaş kartın ne amaçla kullanılacağını bilse satmaz, kendi kullanırdı :D

ne amaçla kullanılacak?
  • Ulu orta söyleyemem hocam, araştırmanız gerekecek. İpucu: AMD kart gerektirir.
  • HD7950 arıyorum markası önemli değil 625e satan yeri söyleyim anında 6 tane alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Ulu orta söyleyemem hocam, araştırmanız gerekecek. İpucu: AMD kart gerektirir.

mining yapacak 7950 nin 730 khas gücü var ve sınıfındaki kartlar arasında en güçlüsü hatta daha güçlüsü yok diyebilirim ... iki tane titan bile zor geçiyor bu kartı .. saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.