Şimdi Ara

[SATILIK] ASUS HD 5450 1GB DDR3 Ekran Kartı - Ücretsiz Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    * Ekran kartını geçtiğimiz günlerde ikâmet ettiğim Kayseri ilinde Letgo üzerinden birinden aldım. Niyetim, elimdeki Vega 56 sattığımda en azından bilgisayarı çalıştıracak kadar bir ekran kartım olsun ( işlemcim Ryzen olduğundan Intel'ler gibi dâhili grafik yongası taşımıyor ) fikri üzerineydi.

    * BURAYA DİKKAT LÜTFEN: Fakat karttan bir türlü görüntü alamadım. Kart kesinlikle çalışıyor, buna eminim. Çünkü kart ısınıyor, bu birincisi. İkincisi ise Vega 56 takılı iken bunu da anakartın diğer PCI yuvasına takıyorum ve masaüstünde iken GPU-Z programını çalıştırdığımda bu HD 5450'nin tüm bilgilerine erişebiliyorum. Yâni kart çalışıyor, fakat denemelerimi hep HDMI üzerinden yaptım, çünkü monitörümde sadece HDMI ve DP çıkışları var. Yâni tahminim monitörüm bu kart ile uyum sağlayamadı.

    * Kutusu, faturası, garantisi yoktur.

    * Burada şahsen şöyle bir garanti veriyorum: Kartı teslim aldığınız günden itibaren 1 hafta boyunca kullanabilirsiniz. Bir sıkıntı olmadığını gördüğünüz vakit alışverişi tamamlamış oluruz. Eğer bir sıkıntı tespit ederseniz ücreti hemen geri öder, kartı da kargosu benden olacak şekilde geri alırım.

    * Tertemiz durumda olup herhangi bir eziği, çiziği, kırığı v.s. hiçbir şeyi yoktur.

    * 650 Mhz GPU ve 900 Mhz de VRAM hızları vardır. Güç tüketimi 19W gibi oldukça cüz'i bir rakamdır. Fansız soğutmaya sahip olduğu için ses çıkarma gibi bir derdi yoktur.



    * TAKAS yoktur arkadaşlar.
    * Fiyatı uygun tuttuğumdan Pazarlık yapmıyorum.
    * Forumdan beni bilenler bilir, hiçbir Şekilde AYIRMA YAPMIYORUM. Babam gelse yine ayırmaydı, rezerveydi yapmam :) Ücreti ilk gönderen kartı alır.
    * Taksit, Sanalpazar, GET, Gittigidiyor gibi sistemlere yabancıyım ve kullanmıyorum.
    * DH üzerinde 101'i kayıtlı yaklaşık 150'si de kayıtsız 250 küsür referansım vardır.
    * Sadece NAKİT çalışıyorum.
    * Önce Havale / EFT, ardından ürün Gönderimi yapıyorum.
    * Kuveyt Türk'ten başka kullandığım banka hesabım yoktur.
    * Kargo ücreti Bana aittir. PTT ile gönderim yapıyorum. PTT eskisi gibi değil, perşembe ve cumaya kalmadıkça sarkma yapmıyorlar.
    * Ürün Kayseri ilindedir arkadaşlar, elden teslim ancak buradan olur.

    * Fiyatı: 180 ₺

    [SATILIK] ASUS HD 5450 1GB DDR3 Ekran Kartı - Ücretsiz Kargo





    Merak ettiğiniz hususları rahatlıkla sorabilirsiniz.

    İyi forumlar dilerim


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • Fiyatı nedir
  • Fiyatı uygun olduğu için pazarlık yok demiş 180 yazmışsınız kendi bilgisayarınızda calismayan karta. Yanlış yazım olabilir mi 80 mi yazacaktiniz acaba kontrol edebilir misiniz?

    Gerçekten soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    ermayuha E kullanıcısına yanıt
    Hayır, yanlış anlamadım. Fakat ilânı tam olarak okuduğunuzdan emin misiniz ?

    @ermayuha

    180 liradır.
  • Tam okudum hocam çalışmayan derken mübalağa yaptım. Garanti veriyorsunyz eyvallah ama calismama durumu da var diye.

    Konuyu fazla uzatmayayim ilaniniza mani olmasin.
    İyi satışlar hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neden açmak için ilan açıp 2.eli çöplüge çeviriyorsunuz bu karta kimsenin 180tl yi bırak 100tl bile vermeyecegi açık
    not:ilan yoruma açık diye yorum yazdım
  • yardımcı olmak adına size tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bende ekran kartı alamadım bir yerden dvi ve vga çıkışlı bir kart geçti elime onu taktım ve monitöre dönüştürücü taktım VGA to HDMİ lakin görüntü alamadım. Çalıştığım yerden tekrar dönüştürücü almak için bu tarz ürünler satan firmaya gittim dönüştürücü yanlış dedi ve bana ekran kartına takılacak DVİ to hdmi dönüştürücü verdi eve getirdim taktım ve görüntüyü sorunsuz şekilde aldım ekran kartı modeline baktığımda 14 yıl önce çıktığını gördüm 256mb ama benim işimi görüyor :) Benimde aynı şekilde işlemcim amd ryzen 5 3600x
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

    hocam neden açmak için ilan açıp 2.eli çöplüge çeviriyorsunuz bu karta kimsenin 180tl yi bırak 100tl bile vermeyecegi açık
    not:ilan yoruma açık diye yorum yazdım
    Yoo, saygı sınırları çerçevesinde istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz hocam, fakat 'çöplük' kelimesi biraz ağır kaçıyor. Bu tür kartlara ihtiyacı olanlar çıkabiliyor.

    Kartı aslında aldığım fiyata satıyorum. Dediğim gibi, o vakit alıp aradan çıkarayım dedim ve denk gelen birinden aldım. Kazıklanmış olabilir miyim ? Olabilir. Fakat ister forum ister sarı site ister Letgo'ya baktığımda fiyatlar bu aralıkta dolaşıyor zaten. Geneli 120 ilâ 200₺ arasında gidip geliyor. Ki ben kendim 1 hafta garanti vermekteyim ve kargo ücretini de karşılamaktayım. Kaldı ki ekran kartı fiyatları ister çöp olsun ister RTX 3090 / 6900XT hepsi fırlamış durumda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganbjk

    yardımcı olmak adına size tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bende ekran kartı alamadım bir yerden dvi ve vga çıkışlı bir kart geçti elime onu taktım ve monitöre dönüştürücü taktım VGA to HDMİ lakin görüntü alamadım. Çalıştığım yerden tekrar dönüştürücü almak için bu tarz ürünler satan firmaya gittim dönüştürücü yanlış dedi ve bana ekran kartına takılacak DVİ to hdmi dönüştürücü verdi eve getirdim taktım ve görüntüyü sorunsuz şekilde aldım ekran kartı modeline baktığımda 14 yıl önce çıktığını gördüm 256mb ama benim işimi görüyor :) Benimde aynı şekilde işlemcim amd ryzen 5 3600x
    Bilgilendirme için müteşekkirim hocam, çok makbule geçti. Peki HDMI to DVI çeviriciyi kaç liraya almıştınız acaba ?

    HDMI çıkışları 2007 ve sonrası ( ki bu kartlar da hep o döneme ait ) ortaya çıktığı için belki de port ve kablo protokol farklılığından ötürü görüntü alamıyor olabilirim diye düşünüyorum. Yaptığınız gibi doğrudan DVI to HDMI bir çevirici işimi görebilir sanırım.




  • Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    10 liraya aldim.
    [SATILIK] ASUS HD 5450 1GB DDR3 Ekran Kartı - Ücretsiz Kargo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doganbjk D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, bunlardan bir tane de ben alayım
  • Alt konularda 5570 150 tl.Yanlış anlamayın saygı duyuyorum ama .Olmayacak duaya amin demekde garip geldi.Vega 56 kullanan birisinin 5450 için 180 tl istemesi garip olmuş.
    Hayırlı satışlar , Dh da zor sanırım.
  • lithran kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
    Yok, yanlış anlamadım. Fakat 5570'lere benim gibi 1 hafta garanti verip ücretsiz kargo da sunuyorlar mı ?
  • Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten burası malı sattım parayı aldım gerisi beni ilgilendirmez diyen insanların olduğu bir yer değil ki. İstisnalar ayrı ona bişey diyemem fakat burada kimden ürün aldıysak arkasında duran insanlar ki öyle olmasa 2. 3. kez bir şey satamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.