Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] ASUS H81M-D Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Satın Al 30 Haziran 2017 17:59 1 1 [SATILIK] ASUS H81M-D Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA MerhabalarUzun süredir sıkıntısız bir şekilde kullandığım anakartımı yeni sistem kurduğumdan dolayı satmaktayım. Kutusu ve kutu içeriği eksiksizdir. Faturasını aramadım belki bi yerden çıkar. Vatan bilgisayardan alınmadır. Garantisi büyük bir ihtimalle bitmiştir. Genel özellikleri aşağıda ekledim.Pazarlık sünnettir. İstanbul içi elden alabilirsiniz. Şehir dışına prosedür bellidir.Fiyat: 135 TLTeknik ÖzelliklerYapı: Micro ATXRam ÖzellikleriRAM Tipi: DDR3AnakartMB Chipseti: Intel H81MB Ram Slot sayısı: 2OnboardParalel Port: VarVGA: VarEthernet: VarDVI: VarPS/2 (Klavye/fare yuvası): Var2 x USB 3.0: VarBilgiVGA SlotPCI: VarPCI Express 2.0 VarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 135 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ ALINIK ] HB SLI BRIDGE + EVGA POWERLINK ARIYORUM !!! [ ALINIK ] HB SLI BRIDGE + EVGA POWERLINK ARIYORUM !!! [SATILIK] SIVI SOĞUTMA PARÇALARI (1080BLOK-DDC PUMP-480 RADYATÖR-Z270E MONOBLOCK) [SATILIK] LOGİTECH Z240 1+1 SPEAKER