Şimdi Ara

Satılık Asus GTX 560Ti TOP DirectCU II/Satılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kart yaklaşık 1 haftalık sorunsuz, kutulu-full kutu içerikli(Kutunun en dış resimli kartonu yok-bulursam ilave ederim) 2015 Mayıs'a kadar garantilidir.Faturası yoktur.Sıfır olmasada sıfıra yakındır.Oyun oynamaya fazla fırsat bulamadığım için satılıktır.İstediğim fiyat 450 >440>430TL'dir.Fiyat sondur.Takas düşünmüyorum.
    Asus GTX 560Ti TOP DirectCU II modeli standart kartlardan farklı olarak 900mhz gpu/4200mhz ram hızıyla gelmektedir.Asus ekran kartları 3 yıl garantilidir.Kart son derece sessiz ve serin çalışmaktadır.Piyasada alabileceğiniz en iyi gtx 560ti modellerindendir.Ürünün sayfası ve temsili fotosu aşağıdadır:

http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onoffon -- 6 Haziran 2012; 22:39:55 >

• cok guvenilir bir arkadastir gorunen o ki kartta sifirdan farksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart güzel fiyat normal ancak anlaşılır olmayan nokta 1 haftalık kartı neden satıyorsunuz?

oyun oynamaya fırsatınızın olmadığını yazmışsınız o zaman bu kartı niye aldınız?

yakın zamanda forumda kart satışında ilginç bir gerekçe var.

"1 haftalık veya bir aylık parça, kullanmaya fırsatım olmadığından satıyorum ...."

Bu ve benzeri gerekçeler inandırıcı gelmiyor.

"Aldım memnun kalmadım" , "aldım bu kadar para vermeye değmezmiş zararın neresinden dönsem iyidir" gibi doğru ve dürüst açıklamalar yapılırsa daha şeffaf bir alım satım ortamı olur sanıyorum.

Ürün forumdaki 560 lar içerisinde ortalama bir fiyata sahip. 560 lar 450 ile 400 arasında forumda satılıyor.

Alıcıların bilgisine.

İyi alış verişler.
  • @tassadar keyfi satıyorum, satılmayıp dursada olur gerçekten güzel kart çünkü.
  • ürün yurtdışımı?
    1 haftalık üründe dış kabı ve fatura niye yok?
  • @DemirAtlı ürün yurtiçidir, 3 yıl garantilidir.Dış kabı kayıp.
    Başka sorusu olan?
  • Kart penta çıkışlı mı?
    Çizgi elektronik garanti sorgulamada durumu nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ZOTAC GTX670
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Leone-510 evet Penta çıkışlı,seri noyu girince mayıs 2015e kadar garantili.Garanti sorgulama ekranını ilana ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onoffon -- 4 Haziran 2012; 14:27:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.