Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

1 Mobil
|
kibarca açıklıyorum hocam asus'un 2 fanlı en dandik kartını satıyorsunuz. Normalde msi'ın 2 fanlı en dandik kartıyla aynı fiyattadır. Çip krizidir, 6 yaşında teknoloji olmasıdır, madenciliktir, birebir aynı modeli bulmak zor. Zaten yaklaşık sizin sattığınız fiyata sıfır olarak 1650 takribi %30 daha güçlü olan mevcut. Linki aşağıda. GAINWARD GeForce GTX 1650 GHOST 4GB D6 GDDR5 128 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/95794/gainward-geforce-gtx-1650-ghost-4gb-d6-gddr5-128-bit-ekran-karti/ |
|
#14600KF - Sapphire 9060XT 16GB Pure - Gigabyte Z790 D - Fractal Design Celcius Prism S28 280mm - 2x16GB Viper Extreme 5 6400Mhz - KC3000 1TB - VP4300 Lite 2 TB -Dark Maxima V20 - Delta 1300W Plat Modüler #
|
|
GeForce® GTX 1650 SUPER™ WINDFORCE OC 4G | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) Giriş seviye kart için 2750 lira gerçekten mantıklı değil. Umarım revize yaparsınız hayırlı satışlar. |
|
Hocam sattığım ürün ucuzdur pahalıdır ben tam piyasayı bilmiyorum int.den ve bu forumdan bakıp fiyat yazdım kutusuz garantisiz ürünlere 2000 2250 tl yazılmış zaten söylediğim fiyat çok yüksek ise satamam yada sizin yaptığınız alaycı şekilde değil de mantıklı bir şekilde o fiyatı etmediğini söyleseniz bir nebze daha anlaşılır fakat sizin tavrınız ve niyetiniz sağlıklı değil umarım bunu farkedip düzeltebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Kardeşim bu ilan konusuna gelip neden başka ilan linki verirsin anlamadım ? Verdiğin ilandaki ile benim fiyatım arasında çok bir uçurum yok amacın nedir anlamıyorum. Bu forum böyle değildi eskiden sen bir mağazaya gidip bir ürünün fiyatını beğenmeyince ya da pahalı gelince daha ucuzunu getirip o ürünün önüne koyuyormusun nedir bu işgüzarlık . Zaten bunu yapan 2 3 tane tip var ucuza kart kovalayan ilgilenmiyorsanız gelip yorum yazmayın arkadaşım buraya. |
|
|
|
O kadar yazdık şimdiye anlaman lazımdı.Bu forumda o karta 1800 den fazla veren çıkmaz.yorum ve bilgilendirme sevmiyorsan letgo,sahibinden,fbmarketpalace,teknopatta sat kartını da en azından bu forumda biri pahalıya kart aldı diye üzülmeyelim.Yaşım 31 ve 9 yıldır buradayım ondan önce 3 yıllık daha bir hesabım vardı 12 yıldır buralarda her ürünün fiyatı performansı tartışılır.Evet eskiden forum böyle değildi başta bilgi verilmese gtx 1650 fiyatına 1050ti satılacaktı alan kişi farkında olmadan mağdur olacaktı doğru mudur ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 16 Eylül 2021; 9:47:24 > |
|
Kardeşim yazdığın yorumlara bak onlara bilgilendirme yorumu diyorsan ben bişey demiyorum bilgilendirme bu şekilde olmuyor. Ayrıca 2. el ürün için fiyatı kafama göre yazmadım forumdaki ilanlar ve 0 fiyatına göre fiyat yazdım benim ürünüm bu fiyat isteyen alır istemeyen almaz bunu bu kadar dert edinmenize gerek yoktu madem 2. el ürünlerin fiyatlarını siz takip edip dert ediniyorsunuz forumda bilginiz olan her ürün hakkında gidip yorum yapıp link paylaşın insanlarda bir ürünü satarken fiyat belirleme konusunda size danışsınlar. |
|
|
|
|