Şimdi Ara

SATILIK ASUS G73SW OYUN CANAVARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK ASUS G73SW OYUN CANAVARI
    2012 yılında 3d işlerle uğraşmak ve oyun oynamak için aldım.Tam bir workstation+oyun canavarı istedğiniz oyunu ultimate ayarlarda oynayabilirsiniz.Okulum bitti şu anda öğretim görevlisi olduğum için sürekli yanımda taşıyamaz halde geldim o yüzden satıyorum (macbook la takas yapabilirim eğerki temiz cihaz olursa.) Pcnin ekranında ve üzerinde kullanımdan dolayı kılcak çizikler var.Birkere bile yere düşürmedim(çok şükür diyelim bunu yazdım die yarın düşer falan:) özelliklerine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Şu anki piyasa fiyatı 3800 civarı dolar artımı ile daha da artıcak.Ufak bir pazarlık payı vardır oda sünnet olduğu için.Oyun oynayan yada 3d işlerle uğraşıcak olan arkdaşlar var iste asus rog serisini onları için en iyisi olduğunu bilirler.4 tane fanı var saatlerce oynayın çalışın ısınma problemi olmuyor.İnanın günlerce açık render aldığımı biliyorum banamısın demedi cihazYanındada orjinal asus rog çantası vericem 150 liraya almıştım..Alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun....

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1479672/38516b2d-9e5c-42f2-9e8f-06f99101e079.jpg

SATILIK ASUS G73SW OYUN CANAVARI[simage]

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1479672/38516b2d-9e5c-42f2-9e8f-06f99101e079.jpg[/simage]
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir, Odunpazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 - Yanlış kategori.
    2 - Ürünün teknik detayları yok.
    3 - Ürüne dair daha fazla fotoğraf eklemelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.