Şimdi Ara

SATILIK ASUS EAH3870 GDDR4 512 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

SATILIK ASUS EAH3870 GDDR4 512 MB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 27 Şubat 2009; 14:28:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLARIM : f@Zus , kdoksan , drekeskin , pegasus1881 , azurik , sienen , dossts , FightClubNo7 , lacrymatoire , JANT! , ShaRLooT , Drifter_Soldier , vanted , Akineton , mülo26 , trusen , kada34 , tasteOFsand , demircibu , dargmen , bkadem , lazminator , resfect , Emrah_Tr , brightblade , mago , Mitra , Briareos , ucuzroman , Number47 , darkkazan , rainbowr6 , biyoman , arda1811 , freestyler7 , komiks , aruclock , GLAMDRİNG_ , gulmeftunu , dizanteri , eppro , poten_za , metal_my666 , eagle58
  • hocam biraz piyasa araştırması yapmanda fayda var bu fiyata satman zor
    Ne güzel komşumuzdun sen || Fahriye abla

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Hocam dün aynı kartın sıfırını vatan bilgisayar dan kdv dahil 205 tl ye 5 taksit ile aldım.Bu fiyata zor gibi gözüküyor.
    İyi satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 27 Şubat 2009; 14:29:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

REFERANSLARIM : f@Zus , kdoksan , drekeskin , pegasus1881 , azurik , sienen , dossts , FightClubNo7 , lacrymatoire , JANT! , ShaRLooT , Drifter_Soldier , vanted , Akineton , mülo26 , trusen , kada34 , tasteOFsand , demircibu , dargmen , bkadem , lazminator , resfect , Emrah_Tr , brightblade , mago , Mitra , Briareos , ucuzroman , Number47 , darkkazan , rainbowr6 , biyoman , arda1811 , freestyler7 , komiks , aruclock , GLAMDRİNG_ , gulmeftunu , dizanteri , eppro , poten_za , metal_my666 , eagle58
  • aynı kartı forumdan 130tl ye almıştım ben
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.