Şimdi Ara

Satılık ASUS DUAL RTX 2080 SUPER OC v2 edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık ASUS DUAL RTX 2080 SUPER OC v2 edition

ASUS DUAL RTX 2080 SUPER OC edition

• Ürün 17.09.2020 tarihinde Hepsiburada Vizyon Bilgisayar dan alınmış olup orjinal kutusunda gönderilecektir.

• Kart v2 olup 2x8 pin güç girişi vardır ve bilmeyenler için Asus kartlar 3 yıl garantilidir.

• Ürünün ilk sahibiyim ve yaklaşık 4 aydır kullanmaktayım, şimdiye kadar hiçbir sıkıntısını görmedim.

• Kart ile 4-5 oyun bitirmişimdir. asıl amacım Cyberpunk oynamaktı ama oyun hoşuma gitmedi. belkide yaşımız geçmiştir artık.

• Kartı 1440p çözünürlükte kullandım.sıcaklık olarak en yüksek RDR2 de 70-74 arası diğer oyunlarda daha düşük gördüm. bu kasanıza ve ortama göre değişecektir.

• Kasa masanın içinde olduğundan ses ile ilgili net bişey söyleyemem ama aşırı bir ses duymadım.incelemelere bakabilirsiniz.

• Bulunduğum bölgede sadece Ptt kargo olduğundan başka kargo şirketi ile gönderemiyorum. Ücret hesabıma geçtiği gün kargoya vermeye çalışırım (en geç ertesi gün)

• Fiyatı ikinci el fiyatlara bakarak belirledim ve ilanı açtığımda daha uygunu yoktu. Sadece nakit satılıktır pazarlık,takas ve farklı satış seçenekleri yoktur.

• Son olarak satılan ürün geri alınmaz. Kartı alacak arkadaşımız kasasını, güç kaynağını ve maddi durumunu değerlendirerek alsın. ne alıcı nede satıcı mağdur olmasın.

Fiyat: 4800 lira + kargo

https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/DUAL-RTX2080S-O8G-EVO-V2/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Mayıs 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Elden almak için pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmıştır. Kimseyi kırmadan sırayla herkese cvp verdim kusura bakmasın diğer arkadaşlar.

• Satın alındı. Hayırlı olsun dostum

• Tam 1 saat once yazdim ilani actiginizdan 10 dakika sonra elden nereden alabilirim diye herhangi bir cevap yazmadiniz.

• zerolife kullanıcısına yanıt

Aciklarsaniz cok sevinecegim herkese cevap yazdim diyorsunuz da

• Alana da, satana da hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel fiyat. Hayırlı olsun.

• Fiyat çok uygunmuş, hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar ilanımda belirttiğim gibi satışı kargo şeklinde ve nakit düşündüğüm için takas, elden, sahibinden get vb. bazı mesajlara dönüş yapmamış olabilirim. birden fazla kişiyle neredeyse aynı anda ve kısıtlı sürede konuştuk kimseyi üzmeden durumu anlık bildirmeye çalıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.