Şimdi Ara

SATILIK > ASUS DIRECTUII OC GTX 770 4GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
3
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar,

Playstation 4 alacağım için SLI düzeneğimde bulunan kartlarımdan birini satmak istiyorum. Bundan sonra bir kaç yıl boyunca Playstation'a odaklanacağım için SLI düzeneğinin ihtiyacım dışında olduğuna karar verdim. Kartı webdenal sitesi üzerinden 28.02.2014 tarihinde satın aldım. Kartın kutusu vardır, konuya fotoğrafları ekliyorum. Kart şuanda sistemde takılı olduğundan ve bu düzeneği bozmak istemediğimden kartın fotoğrafını kasa içinde çektim. Kartı göndermeden önce tamamiyle temizleyip göndereceğim. Kartın linkini de vereyim;
    http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX770DC2OC4GD5/

Kutu içeriği eksiksiz ve faturası mevcuttur. Kart Çizgi Elektronik tarafından 3 yıl garantilidir. Merak edenler için kartın ASIC QUALITY oranı %92.5'dir.

Kartın fiyatı: 780 LİRADIR.TAKAS KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM
    Kartlardan 1 tanesini satıyorum sadece, diğeri satılık değil.

Ödeme önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır. İstenildiği takdirde gittigidiyor üzerinden komisyon farkı eklenerek ilan açabilirim
    Ayrıca Ankara içi belirli bölgelere elden teslim mümkündür.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun, teşekkürler. KART @civic si NICKLİ ARKADAŞA SATILMIŞTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardahun -- 17 Nisan 2015; 18:06:51 >

• Kendisi çok yakın arkadaşım olur. Her anlamda kefil olurum. Gözünüz kapalı, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. İyi alışverişler.
  • hayırlı satışlar güzel kart fıyatta uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

hayırlı satışlar güzel kart fıyatta uygun.

Teşekkür ederim, sağolun.
  • selam sizin affiniza siginarak birsey sirmak istiyorum kartin dvi dan vga ya cevuren aparat kutusundan cikiyormu acaba 24+1 olacak sekilda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

selam sizin affiniza siginarak birsey sirmak istiyorum kartin dvi dan vga ya cevuren aparat kutusundan cikiyormu acaba 24+1 olacak sekilda

Hayır çıkmıyor.
  • Arkadaşıma referans olup; kendisine güvenip, rahatlıkla alışveriş yapabileceğinizi belirtmek negatif bir etki yarattı sanırım. Böyle anlamsızca eksi verenlerin gerekçesini çok merak ettim. Lüzumsuz ve düşüncesizce değerlendirme yapılıyor. Forumdaki gerileme buradan belli!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordeaur

Arkadaşıma referans olup; kendisine güvenip, rahatlıkla alışveriş yapabileceğinizi belirtmek negatif bir etki yarattı sanırım. Böyle anlamsızca eksi verenlerin gerekçesini çok merak ettim. Lüzumsuz ve düşüncesizce değerlendirme yapılıyor. Forumdaki gerileme buradan belli!

Kesinlikle katılıyorum. Eski forumdan eser yok artık. İnsanlar konuya girip sadece keyfi bir şekilde referans mesajına bile eksi verir olmuş, inanılır gibi değil...
  • hayırlı satışlar biraz forumu araştırmanızi tavsiye ederim fiyat konusunda 👍

• calibri kullanıcısına yanıt
    Belli Oluyo Sıfırı Olduğu xD
  • calibri kullanıcısına yanıt
    Kardeşim link attığın kart 2 gb arkadaşın sattığı kart 4 gb eleştirirken daha dikkatli eleştirin.Bence 4gb karta göre fiyat uygun param olsa kaçırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibri

sıfırını 700 tl ye alalı bir buçuk saat oluyorhttp://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-kart.html

Zotac olması ve kartın 2GB olması nedeniyle o fiyat öyle. Benim sattığım 4GB
  • güzel kart güzel fiyat...hayırlı satışlar.
  • Fiyata alıcı karar versin karışmam da bazı arkadaşlar saçmalamış. Almayı düşünenler linkteki ile karşılaştırsın.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx770-directcu-ii-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=PU
  • Pm. ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.