Şimdi Ara

SATILIK ASUS 8600 GTS - HIS 3650 ICEQ TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ELIMDE 2 ADET EKRAN KARTI BULUNMAKTADIR.

1.HIS HD 3650 ICEQ TURBO EDITION

KART KUTULU SIFIR AYARINDADIR

FATURASI YOKTUR

LÜTFEN STANDART 3650 LERLE KIYASLAYIP BANA FIYAT LINKLERI FALAN GÖNDERMEYIN

FIYAT 90 YTL

2.ASUS 8600 GTS

KARTIN KUTUSU YOK AMA SORUNSUZ VE TERTEMIZ.

FIYAT 90 YTL

HIÇBIR KART IÇIN PAZARLIK VEYA TAKAS DÜSÜNMÜYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VISION -- 4 Eylül 2008; 0:20:05 >

• PM

teklif gönderdim. Kartların yeni olması güzel. Eğer şirket ismine fatura kesebilirsen yüksek fiyat geçerli. İsme fatura kesemiyorsan %18 düşük olan ikinci fiyat geçerli. Teklifi kabul edersen PM ni bekliyorum arkadaşım.
  • Hangi GTS bunLar?
  • Bende 1adet aldım arkadaştan harika kart çok iyi o/c oluyor voltaj vermeden 800/1850/2000 hızlarına çıktı soğutması süper zaten fiyatı piyasaya göre güzel satıcı güzel insan daha ne olsun

@tiCCky hocam kaç tane GTS var 512mb olanı işte

hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

Bende 1adet aldım arkadaştan harika kart çok iyi o/c oluyor voltaj vermeden 800/1850/2000 hızlarına çıktı soğutması süper zaten fiyatı piyasaya göre güzel satıcı güzel insan daha ne olsun

hayırlı satışlar

320mb GTS 784mb GTS 512mb GTS :D Herhangi biri OlabiLir diye Düşündüm..
  • p.m
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

quote:

Bende 1adet aldım arkadaştan harika kart çok iyi o/c oluyor voltaj vermeden 800/1850/2000 hızlarına çıktı soğutması süper zaten fiyatı piyasaya göre güzel satıcı güzel insan daha ne olsun

hayırlı satışlar

ss vermiş arkadaş görmedin galiba hocam bu devirde sıfır bu fiyata 320mb ve 784mb GTS mi kaldı tarihe karıştı onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX Rx 6800 XT Ekran Kartı
    2 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

quote:

hayırlı satışlar

ss vermiş arkadaş görmedin galiba hocam bu devirde sıfır bu fiyata 320mb ve 784mb GTS mi kaldı tarihe karıştı onlar

Hımm ben ss e baqmadım ya ksuua bakmayınn.. güzel fiyat o zaman sıfır olması daha iyi ... hayırLı satışlar..

• o 784 mb 640 olmasın?
  • Arkadaşlar kart G92 GPU'lu yani 512MB 256bit
  • edit: kusura bakmayın arkadaşlar, sildm iletiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xandercan -- 4 Ağustos 2008; 13:25:36 >
  • yok sana öle geliyor ünlemi cözemedim ben 1i sifir satiyor 1i 2.el satiyor aradaki farki göremiyorsun galiba!!!!!
  • p.m
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

p.m

1 Adet GTS speedy35 adlı arkadaşımıza satılmıştır.

1 Adet için satışa son hız devam
  • Bu kartlar ati 4850'den performanslı mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

Bu kartlar ati 4850'den performanslı mıdır?

hemen hemen aynılar nvıdıa kalitesi gayet güzel kartlar güncel kartlar ama bu 48** 98** serisi ezdi bu güzelim kartları 4850 yerine tercih edilebilir ısı ve sessizlik bakımından onun dışında 4850 bi çok oyunda yüksek çözünürlükte biraz daha iyidir
  • standart cözünürlüklerde 9800gtx ile aralarinda pek fark yok ama cözünürlük arttiginda fark ortaya cikiyor 9800gtxden bi eksigide triple sli destegi yok güncel bütün oyunlari cok rahat oynatir
  • pm,iyi haberlerini bekliyorum
  • Özellikle kasa soğutması iyi olmayanlar için ideal çift slot soğutuculu,gpu ve ramleri soğutup sıcak havayı kasa dışına atar
  • çok rahat oynatmak demeyelim ona havada takla bile attırtır bu kart şuan en kral oyuna
    quote:

Orjinalden alıntı: bur0

standart cözünürlüklerde 9800gtx ile aralarinda pek fark yok ama cözünürlük arttiginda fark ortaya cikiyor 9800gtxden bi eksigide triple sli destegi yok güncel bütün oyunlari cok rahat oynatir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.