Şimdi Ara

SATILIK ASUS 7950X2 50 lira Hafif Sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yozgat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha once forumda adalı54 nicki kişiye sattım ama yaklasık 15 gundur odeme yapmadığı için tekrar satışa çıkarıyorum.

512 mb 256 bit lik 2 tane ekran kartının birleşmesinde oluşur. 512 mb 256 bt * 2 şeklindedir

sorunu:

guvenli modda ve driveri kurmadan sorunsuz çalışıyor ama driveri kurunca hoşgeldniiz yazısından sonra reset atıyor.. bu bilgiler ışığında teklif veriniz.

başka pc de deneme imkanım yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok gzl karttı hayırlı satışlar hocam
  • Salih hakikaten çok ilgili bir arkadaşımızdır,alışveriş yapmak nasip olmadı ama tanışmaktan memnun oldum kendisiyle.

hayırlı satışlar...
  • hayırlı satışlar da karta istediğiniz fiyat yok ilanınızda

ürün de bu sanırım
    http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=DP80ktKzJHDwz8PE

edit: Mult!_61 uyardı, başlıkta 50 lira yazıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 10 Haziran 2010; 2:08:48 >
  • başlıkda 50lira deniyorya
  • tesekkurler arkadaşlar :)

• win 7 dede deneme sasnın varmı kendı otomatık kuruo ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes deneme şansım olmadı. zaten sistemi sattım. sadece elimde ekran kartı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaZaRtViN

win 7 dede deneme sasnın varmı kendı otomatık kuruo ya

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

kardes deneme şansım olmadı. zaten sistemi sattım. sadece elimde ekran kartı kaldı.

burada deneme şansım olmadı demişsiniz ama aşağıdaki linkte öyle dememişsiniz...!

http://forum.donanimhaber.com/m_40063095/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40063095

quote:

win 7 kurdum. windows yazısı geliyor yine bilgisayar kendini kapatıyor. ve mavi ekran geliyor.

dirverli xp kurdum. hosgeldinizden sonra pc kendini resetliyor... lutfen yardım

https://store.donanimhaber.com/7c/e1/ed/7ce1ed3438276cb3157888db77bbced6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 10 Haziran 2010; 11:52:55 >

• fena yakalnmış
  • farklı bilgisayarda win 7 kurup denemedim. aynı pc de win 7 kurdum.ankarttan mı yoksa ekran kartından ve driverdan mı kaynaklanmdıgını bilmedigimi kastetmiştim.

zaten daha once forumdan s.s.s nickli arkadasa sattım ama sorunun neden kaynaklandgını bilmedigim için tedirgin olup arkadasa satmaktan vazgectim. arkadasa da bu durumu anlattım

forumda bilenler biliyor zaten beni

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: LaZaRtViN

win 7 dede deneme sasnın varmı kendı otomatık kuruo ya

quote:

kardes deneme şansım olmadı. zaten sistemi sattım. sadece elimde ekran kartı kaldı.

burada deneme şansım olmadı demişsiniz ama aşağıdaki linkte öyle dememişsiniz...!

http://forum.donanimhaber.com/m_40063095/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40063095

quote:

win 7 kurdum. windows yazısı geliyor yine bilgisayar kendini kapatıyor. ve mavi ekran geliyor.

dirverli xp kurdum. hosgeldinizden sonra pc kendini resetliyor... lutfen yardım

https://store.donanimhaber.com/7c/e1/ed/7ce1ed3438276cb3157888db77bbced6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 10 Haziran 2010; 18:01:00 >

• ironblood19

SENİN YAPTIĞINI ÇORUMLU YAPMAZ
  • hocam buyuk bı ıhtımalle ekran kartının ramlerı hasar gormus elımde wınfast 8600 gt var aynı problemlerı yasıyorum ılanını baltalama gıbı bı nıyetım yok ama aynı seylerı yasadım saygılar ıyı satıslar
  • Sorun hakkında bir fikrim yok ama dediginiz olabilir. pc yi sorunsuz kullanıyordum. sonra sattım. satmadan once format atıyım kasanın içini temizleyim dedim. parcalrı söküp taktım. format attım bu sorun oldu.

cıkarırken parcalrı bir sorun olmus olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: cyrus34

hocam buyuk bı ıhtımalle ekran kartının ramlerı hasar gormus elımde wınfast 8600 gt var aynı problemlerı yasıyorum ılanını baltalama gıbı bı nıyetım yok ama aynı seylerı yasadım saygılar ıyı satıslar

• bir arkadaşın 8800gtsi var bende. aynı sorunu veriyor. soğutucuyu söktüm. Ram yongalarından biri çalışmıyor.
  • başlıkta hafif sorunlu demişsin ama driver yüklenmeyince kart bir işe yaramıyor...sizde bunu biliyor olmalısınız demi????
  • onun için sorunlu dedim zaten. ama farklı anakarta denemedim.

• satamassan 200 derece fırında 10 dk beklet
  • Aynı sorunu bende yaşadım ramler bozuktu driver kurmadan çalışıyor fakat kurdumu kart iptal....

Bence kartınız hafif değil bayağı bir sorunlu......
  • saç kurutmasıyla 10 dk boyunca remlere tut ardından deneme imkanın varsa bir arkadaşının bilgisayarına tak çalışıyorsa bana bi P.m at deneme fırsatın yoksa yolla güvendiğin bir elemana forumdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.