Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] ASUS 27' VG27AQZ 1ms 165HZ 2K IPS

-
ASUS TUF GAMING 27" VG27AQZ 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync G-Sync ELMB HDR10 IPS WQHD Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr10-ips-wqhd-gaming-monitor_u18144 -
-
Bu ikinci elinde iyice tadı kaçtı. Sıfırdan daha pahalıya satmak nedir arkadaş. Önceden ikinci el satılmaz işine yarıyorsa al kullan denirdi günümüz ekonomisi buna müsaade etmediği için insanlar elindeki ürünü satmaya başladılar fakat el insaf be kardeşim bu örnek konu lafım tüm karşısındaki insanı salak yerine koyup 2 edene 4 isteyenlerde....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz galiba üstteki benim attığım görseli görmüyorsunuz. Nedir bu isyan ben anlamıyorum. İtopya outlet ürünü koyduğu fiyat 6400 küsür, benim koyduğum fiyat 7000. İtopyanın outlet diye sattığı monitörler ölü pixeli bulunan monitörlerdir, ben outlet mağazasına gittim gördüm. Yani şu demek ürün kusurlu ve ölü pixeli var demek. İsterseniz onu alabilirsiniz tabi ama bu ürün şuan kalitesi belli, testi yapılmış ve sıkıntısız ürün. Ayrıca ürün piyasada yok ve tekrar söylüyorum o ürün sıfır değil outlet yani kusurlu ürün. Birde kimseyi salak yerine koyduğum ettiğim doğal olarak yok, isyanınızın muhatabıda ben değilim. Kimseyi kullanmadığı ürünü satıyor diye suçlayamazsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Sitem sana ona şuna buna , insafsız davranan herkese. İnsaflı olun güzel kardeşim , sonra ikinci el fiyatları niye yükseliyor diyoruz. Itopya senin fiyatı görünce güncellenmiş, diyor ki eğer bu ürün ikinci eli 7 bin liraya satılıyorsa bende 9 bin lira yazarım. Sıfır ürün fiyatını bile ikinci el piyasası belirler oldu artık. Haklı sitemimi anla derdim senin malının ucuz pahalı satılması değil piyasayı insafsızca davranarak yükseltmeye sebeb oluyorsunuz derdim bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_karizma84 -- 1 Ocak 2023; 4:9:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtopya'nın fiyatına gelince yine kendilerine sorabilirsiniz outlet ürün tıklayınca 6400 gözüküyor ana ekranda neden 8600 diye. Tekrar ediyorum bu konuda muhatabınız ben değilim. Buradan ahlak dersi vermeniz sizin üzerinize vazifede değil. Kendiniz kullanmadığınız bu ve benzeri ürünleri forumdaki arkadaşlara satmadan al kullan diyebilirsiniz. Ülkenin ekonomik durumundan dolayı oluşan bu hali haklı sitemimi anla diye tarafıma yöneltiyorsunuz ama ben ise sizinle halen kibarca konuşmaya çalışıyorum çünkü maalesef bu konuda da muhatabınız ben değilim. Aslında siz ahlak dersi vermeye çalışırken bu üslubunuzun ("Sana, ona, buna", "insaflı olun kardeşim") ülkeyi bu hale getirdiğinin farkında bile değilsiniz. Aramızda geçen konuşmanın bir sonuca varamayacağını bildiğimden dolayı devam eden mesajlarınıza maalesef cevap veremeyeceğim. Herkese iyi yıllar, iyi forumlar.