Şimdi Ara

SATILIK ASSASSIN'S CREED REVELATIONS PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK ASSASSIN'S CREED REVELATIONS PS3
    - KUTULU

- ÇİZİKSİZ

- KİTAPÇIKLI

Sıfırdan farksızdır, kılcal çizik yoktur. Oyunu bitirdiğim için satıyorum. İçerisinde AC1 oyunu da vardır. Tüm kargo firmaları bana uygundur...
    Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • +1
  • ne güzel ilan baltalıyorsunuz hepiniz, çok teşekkür ederim. burada bir kazıklama, zorla satma söz konusu değil. bugüne dek yapmış olduğum satışlara göz atarsanız, gerek fiyat konusunda gerek oyunları ulaştırma konusunda ne kadar düzgün bir satıcı olduğumu görürsünüz ancak bu şekildeki mesajlarınız hiç hoş değil, mesaj sayınız artsın diye mi yapıyosunuz bilmiyorum ama iyi niyetli olsanız pm atıp bu durumu bildirirsiniz. üniversitedeki son senem olmasından ötürü piyasadan çok uzak kaldığım için piyasa araştırması yapmadan böyle bir fiyat yazdım. elimden geldiğince fiyatı uygun yapmaya çalışacağım ancak tekrar söylüyorum davranışlarınız hiç hoş değil...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.