Şimdi Ara

Satılık Assassin's Creed 2 ve Borderlands Xbox 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Assassin's Creed 2 Xbox 360 Region Free ve PAL makinelerde sorunsuz çalışıyor. Oyunu yurtdışından getirttim , PAL , NTSC-J Uyumlu NTSC Makinelerde çalışıyormu bir fikrim yok ancak bildiğim kadarıyla çalışıyor. Oyunu bitirdiğim için satıyorum , sorunsuz ve çiziksizdir. Zaten oyunu aldıktan sonra Harddiske yükledim , Dvdyi kullanmadım. Oyun İngilizce'dir , kullanım kılavuzu japoncadır. PAL - NTSC-J uyumludur.

Fiyat : 70 TL

Not : Bu oyunu daha ucuza bulmanız zor gibi gözüküyor şuan en düşük fiyat yurtdışında 49$ yani şuanki döviz hesabıyla 72 TL'ye denk geliyor, yurtdışından alırsanız 15 gün bekleme süreside cabası. Türkiye'deki satışlarda zaten 150 liraya satılıyor oyun.

Satışı Gittigidiyor üzerinden yapmayı düşünüyorum. PM ile irtibata geçin. Teşekkürler

----------------

Ürünü yurtdışından getirttim arkadaşlar ürün PAL ve resimdekinin aynısıdır. Orjinal içerikten tek eksiği jelatini olmamasıdır. Dvdlerde çizik asla yok zaten Harddiske yükleyipte oynuyorum oyunları yani sadece bir kere Harddiske atmak için Xbox360'a takıp çıkarttım. Alan arkadaşa şimdiden iyi eğlenceler.

Fiyat : 60 TL

Satışı Gittigidiyor üzerinden yapmayı düşünüyorum. PM ile irtibata geçin. Teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A20571EF -- 12 Nisan 2010; 23:34:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• borderlands ı forumdan wnchstr arkadaşımız 35 tl ye satmıştı.siz 45 düşünürseniz borderlands ı alabilirim elden teslim bakırköy incirli metrobüs duragından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.