Şimdi Ara

Satılık Asmodian Ranger Peranto ( Nirwana Mode)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55 lvl Ranger ( Küpeler 50 abyss , Lakhane Heat ,55 lvl abyys ringler, 55 lvl abyys belt ,+10 StormWing Eternal Bow (50lvl abyss bowu ile birleştirilmiş ,Silence godstone basılmış), 55 Lvl Abyss Full Set , Full Stormwing Eternal Set , BT Ranger Heat , Vorpal Earings ... Stormwings Wings , Fenris Set, +12 Fenris bow paralayze godstone basılmış )

Serverin şu anda tek rangeri full eternal set ve silah olarak al oyna :) fiyat tabiki BT HM lardaki İtemlerin ne kadar kolay düştüğü göz önüne alınarak!!!

Özel mesejlarınızı bekliyorum

Saygılar ve iyi oyunlar !!! ( Lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım emeğe saygı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Countes -- 27 Mart 2011; 8:27:44 >

• Güncel
  • hll olsun diyorum ve güncel liyorum yazını iyi satışlar :))
  • Usta benim çınarcıkta yazlık daire var takas eder misin ??
  • AYIPSIN EDERİZ NE DEMEK
  • ustune bi de fiat 126 bis vereyim full + full modifiyeli. Anca denk gelir accountun degerine. Daire az kalir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montenegro -- 18 Mart 2011; 11:16:57 >
  • zuhahahah fiyata bak 2k tl

pve monster! 2 ay sonra charın degeri 300 tl olcak suanki degeri en fazla 800-900 tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • charın ismi : torukmacto
  • Hayirli satislar. Fiyat aslinda matematiksel olarak mantikli ancak bu fiyata Turk alici cikmayacaginin sende farkindasindir soulme yede aldiris etme ergenlik caginin klasik halleri.

Karakterin in-game resmini koyarsan iyi olur benim gibi oyunu birakanlar icin. Bu seti merak ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@TÚ

Hayirli satislar. Fiyat aslinda matematiksel olarak mantikli ancak bu fiyata Turk alici cikmayacaginin sende farkindasindir soulme yede aldiris etme ergenlik caginin klasik halleri.

Karakterin in-game resmini koyarsan iyi olur benim gibi oyunu birakanlar icin. Bu seti merak ediyordum.

sen de 19 sun ergensin hala bi teenagersın ben en azından kabulleniyorum ;)
  • güncel
  • hayırlı satışlar dicem ama bu fiyata satmak neredeyse imkansız
  • Güncel
  • güncel
  • Bi biskrem versem ???..

Diyecek söz bulamıyorum countes'e artık... allah akıl fikir versin.
  • Güncel
  • Güncel
  • gelen teklifte 1.500 tl dir der simdi asdkjlash
  • Karakter güzel 2000 tl az bile
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.