Şimdi Ara

Satılık arızalı Xbox 360 ve aksesuarları(İndirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ps3 alacağımdan elimdeki xboxı ve aksesuarlarını satıyorum. Ciddi alıcı olursa fotoğraflarını da çekip yollayabilirim.

e74 hatalı xbox 360 jasper kasa : 75 tl(ister yaptır oyna ister parçalarını sat)
    wireless kol : 45 tl
    fat adaptörü : 45 tl

tüm seti alan için özel fiyat(2 kol+av kablosu+adaptör+kasa+256mb memory stick)= sadece 150 tl

Resimler eklendi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 24 Aralık 2012; 17:00:58 >

•  Satılık arızalı Xbox 360 ve aksesuarları(İndirim)  Satılık arızalı Xbox 360 ve aksesuarları(İndirim)  Satılık arızalı Xbox 360 ve aksesuarları(İndirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 24 Aralık 2012; 17:00:46 >

• Jasper nasıl E74 verdi eminmisiniz Jasper board olduğuna
  • xbox bu ne olacağı belli olmaz ama ilk kez jasper in e74 ten mefta olduğunu görüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Jasper nasıl E74 verdi eminmisiniz Jasper board olduğuna

eminim. internette araştırırsanız hata gören başka jasperlar olduğunu da görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekdigital

xbox bu ne olacağı belli olmaz ama ilk kez jasper in e74 ten mefta olduğunu görüyorum..

alet mefta değil, yaptırılması mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

eminim. internette araştırırsanız hata gören başka jasperlar olduğunu da görürsünüz.

Ben 6.yılımı dolduracağım Zephyr, Falcon, Jasper, Valhalla hepsini kullandım elbette Jasper'da çok nadirde olsa 3K, E74 hataları olduğunu gördüm ama uzun süredir karşılaşmıyordum böyle problemle geçmiş olsun diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben 6.yılımı dolduracağım Zephyr, Falcon, Jasper, Valhalla hepsini kullandım elbette Jasper'da çok nadirde olsa 3K, E74 hataları olduğunu gördüm ama uzun süredir karşılaşmıyordum böyle problemle geçmiş olsun diyelim.

eyv hocam.

satış devam etmektedir.

• PS 3 alcaksan; xbox + üstüne para şeklinde satarım
  • jasper ın yanında adaptör veriyo msun?
    ciddi alıcıyım
    elden alırım
    hdd veriyomusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZANE_ -- 27 Ocak 2013; 14:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.cemil.turan@gmail.com

jasper ın yanında adaptör veriyo msun?
    ciddi alıcıyım
    elden alırım
    hdd veriyomusun?

adaptörde veriyorum yazıyor zaten. istanbulda değilim hocam mersindeyim, mersindeyseniz elden alabilirsiniz. hdd yok memory stick var.
  • Ben bir adet kol (joystick) arıyorum da. Xbox 360 slim de 2. kumanda olarak sorunsuz çalışır mı? yani wi-fi otomatik tanıyor mu? extra bişey lazım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

Ben bir adet kol (joystick) arıyorum da. Xbox 360 slim de 2. kumanda olarak sorunsuz çalışır mı? yani wi-fi otomatik tanıyor mu? extra bişey lazım mı?

al kullan ekstra bişey gerekmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ps3 alacağımdan elimdeki xboxı ve aksesuarlarını satıyorum. Ciddi alıcı olursa fotoğraflarını da çekip yollayabilirim.

e74 hatalı xbox 360 jasper kasa : 75 tl(ister yaptır oyna ister parçalarını sat)

tüm seti alan için özel fiyat(2 kol+av kablosu+adaptör+kasa+256mb memory stick)= sadece 150 tl

Resimler eklendi.

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazansaribay

quote:

Resimler eklendi.

pm

pmler cevaplandı.
  • Merhaba hepsini almak istiyorum
  • Tüm set yakarabulut adlı üyeye satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.