Şimdi Ara

Satılık Arızalı Cep Telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Samsung SGH-F480-İ : Telefon çalışır durumda, evet, hayır ve yan ses düzeyi ayarlama tuşları çalışıyor, sorunu dokunmatik ekranın işlevini yetirmiş olması, telpaya götürdüm bana göre uçuk bir fiyat biçtiler. Hiç derin çizik yok ufak tefek kılcal çizikler dışında harika durumda. Kozmetik puanı 10/7. Kendim yapar veya yaptırırım diyenler için... Orjinal şarj aleti de dahil.
    Fiyatı 50tl

Samsung SGH-J700 : Telefon çalışır durumda şarjı iyi gidiyor, birkaç gün önce arka cebimde iç ekranı catladı dışta bir sorun yok. Telefonun köşelerindeki boyalar kullanımdan dolayı aşınmış durumda, ve derin olmasa da çizikler var. Orjinal şarj aleti de dahil
    Fiyatı 20tl

Wobile Phone W350: Hepimiz hayatımızda hatalar yapar ve çin malı ürünlere de yönelebiliriz. Telefon çalışır durumda 2 adet pil mevcut, Ortadaki tek tuş ve yanlardaki tuşlar çalışıyor, dokunmatik ekran da çalışıyor fakat sapıtıyor dokunmadan tuşlara basıyor bir süre, sonra bastığını algılamıyor sonra tekrar algılıyor, sanıyorum dokunmatik değişmeli, fakat telefoncu değilim o yüzden emin değilim. Şarj aleti de dahil
    Fiyatı 20
    Edit: SAMSUNGLAR ORJİNALDİR TÜM TELEFONLAR KAYITLIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomman -- 9 Şubat 2011; 17:00:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • p.m gonderdım...cok acıl cevap beklıyorum
  • f480i'ye hocam cok acıl ıhtıyacım var..kac zamandır arıyordum...cok acıl cevap beklıyorum hocam
  • f480 satılmadı ise almak istiyorum
  • Selam
    İzmirde Balçovadayım.Anında birebir alışverişi gerçekleştirebiliriz.
  • samsung f480i tarafımdan alınmıstır...hayırlısı olsun ..temennısıyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SeLamun Aleykum Kardeş Wobile Phone W350 TeLefon Duruyormu Halen .
  • SehmuzPanel kullanıcısına yanıt
    selam arkadaslar acıl arızalı vodafone 845 ve vodafone 858 telefon lazım dokunmatıkler calıssın bordu arzıa olsun sdece temın edebılen varsa bana ulassın halis254@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.