Şimdi Ara

satılık arcade falcon 03.11.08 xbox 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar makına atıkten 3 ay garantılı 3k verdı ama saun sorunsuz calısmakta alalı daha 1 ay oldu
    satan arkadas oyun oynarken donma oldugunu o yuzden 3k vermeden atıke verdıgını soyledı ptt kargo ıle gonderdı sanırım hata ettım ucuz dıye onu tercıh ettım sonradan ogrendımkı ptt fazla onem verrmıyormus zedelendı sanırım aldıgım gun taktım 3kırmızı yandı hemen atıkı aradım gonderdım saolsunlar yaptılar suan canavar gıbı calısmakta makına gercekten cok temız
    makına pal
    2 adet kablosuz kol bırının rengi pempe
    cevırıcı adaptoru
    av kablosu
    256 memory card
    yanında extralarıda var satma sebebım xboxı almak ıcın borc almıstım sımdı odemek zorundayım
    makına bursa ıcı elden teslım dıger yarlere once para sonra kargo ıle gonderılır fıyatı 450tl son fıyattır kesınlıkle takas yoktur dusunmuyorum saygılar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sen bu fiyata bunu satabileceğinimi düşünüyorsun dostum hemde 3k vermiş aleti
  • ah be dostum.. benden almadın gittin 50tl ucuz diye sorunlu aleti aldın elinde kaldı.. geçmiş olsun.. bu fiyata imkansız satılmaz
  • makina 2 kere 3K görmüş
    cevırıcı adaptoru? pal makinaya ne ceviricisi?
    sağlam makinaya 350-400 istiyorlar son kullanıcısı olunacak makinaya 450 veren sanırım çıkmaz
  • dostum geçmiş olsun ama bunu 250-300 arası satarsan dua et ve sevinip fakişre fukaraya sadaka ver 450 ne yaptın ya sıfırını alıyo millet ki makinende hdd falan yok 2 kere kırmızı vermiş ne yazık ki kimse almaz bunu.
  • ilanın başlığına 03.11.08 yazmışsın bu heralde cihazın üretim tarihi olamaz,düşünüyorum
    2 aylık cihaz 2 kere 3k verirmi?bu fiyat gerçekten yüksek sfırı 525 ken.kimse vermez bu parayı.
    hayırlı satışlar
  • katılıyorum 2 aylık 08 üretin ilk kez 2kere 3k duydum
    birde 3k 2kere yemiş makinaya önce para demen yanlış cünkü eve alıp taktığın anda bile 3K riski yüksek(2kere yediği için)
    Güven sorunu varsa referanslı insanlara önce mal sonra para diyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacoban -- 27 Mart 2009; 11:34:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 pes 2017 64.99 TL
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abooo bu fiyata hayatta gitmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.