Şimdi Ara

SATILIK ANAKART, EKRAN KARTI, İŞLEMCİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    64bit sisteme geçmek için şu anda kullandığım sistemin bazı parçalarını satıyorum.

Anakart: Epox 8rda+ V2.2
    Anakartı bilen bilir. Socket A da o/c canavarlarından biridir. Çok temiz durumda. İmzamdada yazdığım gibi fazla zorlamadım 210 fbs yaptım. Faturası, kutusu, garanti belgesi hala duruyor.

Daha fazla bilgi için link:http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=229

Ekran kartı: Powercolor Ati 9600xt 128mb.(Bravo modeli değil)
    Atinin ürettiği 9600 serisinin en üst modeli. Default çalışma frekansı 500/675mhz (Normal 9600xt ler 500/600 de çalışır ama powercolorlar fabrika çıkışı bu hızlarda üretiliyor). Üzerinde 2.5ns ramleri var. Ramlerin üzerinde benim taktığım soğutucular var. Kutusu ve kutu içeriği hala mevcut yalnız faturası yok. Çünkü şirket üzerine alınmış bir ekran kartı(Kdv den kaçmak için ) Core 535mhz de ramlerde 780mhz de stabil. Daha yukarısı için vmod istiyor sanırım.

İşlemci: Amd Athlon Xp 1700+
    Buda bilindiği üzere amd nin socket A türünün o/c canavarlarından biridir. Bu işlemciyi günlük olarak 2200mhz de kullanıyorum (Normal frekansı 1466mhz). En fazla 2400mhz e çıktım ama ramler yüzünden stabil değildi. İyi bir işlemci yani. Kaliteli bir ramle 2500mhz görmek çokta hayal değil.

Fiyat tekliflerini siz yapın. (Yalnız dalga geçer gibi değil)
    Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 31 Ağustos 2005, 20:46:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi satislar da, fiyat ne dusunuyorsunuz? (imzamdaki sistemden dolayi 1700 sempatizani oldugum gozden kacmamistir sanirim :))
  • Ürünler benden fiyat teklifi sizden.
    Saygılar,

• O zaman ekran kartına 40 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuti

O zaman ekran kartına 40 ytl.

Yukarıda yazdım doğru oku. Dalga geçer gibi teklif vermeyin diye yazdım altına.

• quote:

Orjinalden alıntı: tuti

O zaman ekran kartına 40 ytl.

allah davul etsin sizin gibileri hey yarebbim
  • valla ustad, zor is vermissin bize :) imzandan anladigim kadariyla elindeki remler cas 2,5mus. bunlari cas 3 calistirip iyi degerlere gidebilmis olman lazimdi. O kingstonlarin 240 yapabildigini biliyoruz. Yani sistemi tutan bence rem degil, sicaklik olmali. Ona da cozum bulunacagini ama ekstra maliyet binecegini hepimiz biliyoruz. bari fiyatlandirma acisindan biraz daha kolaylik saglamak icin su sorularimi yanitlayiver bari...

---------------
    islemcinin kodu nedir?
    carpani kirik degil sanirim...
    uzerinde kaliteli ve yeterli bir fani var mi?
    ---------------
    epoxun daha ne kadar garantisi kaldi?
    ---------------
    ne yalan soyliyim vga da pek gozum yok ama toplu alimda lehime bir durum yaratacaksa dusunebilirim :)
    ---------------

saygi sevgiler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Satılık işlemci+ anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartına 50USD
  • Anakartın 7 ay daha garantisi var.
    İşlemci DLT3C kodlu (Devamını hatırlamıyorum. Fanı söküp takmak zor geliyo )
    Çarpanı fabrika çıkışlı olarak kırık.

Aslında ramlerin biri 333mhz Cl2,5 diğeri ise 400mhz cl3. Ben direk 400mhz yazdım. Çünkü ikiside 400mhzde cl2,5 olarak çalışabiliyo. Sıcaklıkla hiçbir problemim yok. İşlemci üzerinde Slk700 var ve sıcaklık 40C. Sonuç olarak ramden kaynaklanıyorum.

Ha bide aklıma geldi. O zamanlarda 300watt dandik bir psu vardı belki ondanda kaynaklanabilir. Yeni psu ile hiç denemedim. Zaten eskisi kadar çekici gelmiyo o/c.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 31 Ağustos 2005, 23:17:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HaCToR

ekran kartına 50USD

Karıştırdın sanırım. Bu kart fx5200 yada 9550ge değil. 9600xt.

Lütfen daha doğru düzgün bir teklif yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 31 Ağustos 2005, 23:15:22 >

• işlemci+anakarta 100 ytl verebilirim.cevabınızı bekliyorum.
    saygılarımla.

not:Kargoya karışmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 5 Ekim 2005, 14:29:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.