Şimdi Ara

Satılık AMD Ryzen 5 1600 Stock Soğutucusu İle Beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık AMD Ryzen 5 1600 Stock Soğutucusu İle Beraber

    İşlemci 12.04.2017 tarihinde İnventus'dan alınmıştır. Alındığı günden beri oyun oynamak amacıyla kendi bilgisayarımda Noctua u12-s soğutucu ile kullanılmış, 6 aylık periyotlarla düzenli olarak termal macunu Noctua ve Cooler Master Mastergel Nano ile değiştirilmiştir. Orjinal kutusunda stock soğutucusu paketinden dahi çıkartılmamış şekilde gönderilecektir. Ürünün fatura ve diğer tüm evrakları tam olup garanti süresi dolmuştur. Geldiği günden beri tüm çekirdekler 3.8 Ghz hızında çalışacak şekilde overclock yapılarak kullanılmış, 72 dereceyi geçmemiştir. 5600 ile değiştirdiğim için boşa çıkması sebebiyle satılıktır. Ayrıntılı fotoğrafları ya da detay bilgiler için mesaj gönderebilirsiniz. Samsun içi elden test edilerek ya da il dışına alıcı ödemeli şekilde Aras Kargo ile anlaşmalı şekilde gönderim yapabilirim. Merak edenler için ilk 3 yıl RX580 sonraki 2 yıl ise RTX 2070 ekran kartlarını dar boğaz yapmadan rahatlıkla beslemiştir. Benzeri kartları sorunsuz şekilde besleyebilecek güce sahiptir.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Konu sahibi çok yakın dostumdur, benim profilimi referans alarak alışveriş yapabilirsiniz. Gaziantep içi almak isteyen olursa da elden teslimat için yardımcı olurum.

    İyi satışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.