Şimdi Ara

SATILIK AMD PHENOMII X4955 BE VE MSI 870A-G54 ANAKART İKİSİ SADECE 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni işlemci ve anakart alacağım için şu an hala kasamda kullanmakta olduğum AMD PHENOMII X4955 BE ve MSI 870A-G54 parçalarımı satıyorum.
    İki ürünün de garantisi bitmiştir, ürünlerde hiç problem bulunmamakta, iki ürünününde orjinal kutusu ve kutu içeriği bulunuyor, işlemci stok fanı hiç kullanılmadı, soğutucu üzeri termal macunu fabrika çıkışı durmakta işlemci güncel oyunların hepsinin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip, GTA5 very high - ultra ayarlarda R9280 ile 40 FPS altına düşmüyor.
    Cep telefonu onayı yapamadığım için bir türlü ikinci el ilanı açamadığım asıl hesabım olan MuratBayrakçı ile geçenlerde işlemci performansım ile alakalı bir konu açmıştım, aşağıda linklerden inceleyebilirsiniz.
    2x4 GB 1.600 mhz Kingston Hyperx belleklerimde bulunmakta fakat bunları kullanma olasılığım var, sistemi kurmak için ihtiyaç duyarsanız bu konuyu da konuşabiliriz.

https://forum.donanimhaber.com/m_113003874/tm.htm
    murat bayrakçıyoutube
    AMD PHENOM II X4955BE@4GHZ + SAPPHIRE R9280 GTAV GAME PLAY BENCHMARK
    https://www.youtube.com/watch?v=oxZv4b0MWoc&feature=youtu.be

Takas kesinlikle düşünmüyorum, çalıştığım firma ile ücretsiz kargo gönderebilir, İstanbul içi elden teslim edebilirim, sistemin çalışmasını görmek isteyen olursa evim Kartal' da, gelen olursa çay kahve eşliğinde sistemi test edebilir.

TOPLAM FİYAT 200 TL' DİR.
    0533 481 29 61 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

Alacak arkadaşa hayırlı olsun, saygılar.

Not : Fotoğraflar temsilidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbyrkc -- 5 Ocak 2016; 16:05:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Murat beyle görüştük sağolsun çok ilgilendi alışverişi gerçekleştirdik.Buradanda ona tekrardan teşekkür ederim.İlgilenen arkadaşlar için ürün satılmıştır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.