Şimdi Ara

Satılık AMD ATHLON XP 3400+!! Soket A! Satıldı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Hemen herkes AMD athlon 3400+ yok diyecek biliyorum ama hemen izah edeyim. Dün akşam satmaya çalıştığım işlemci bu. Aslında bir ATHLON 2500+. AQUCA koduna sahip yani çarpan kilidi yok. Dün akşam sizlere iyi bir overclock potansiyeline sahip olduğu için 120 ytlden satışa sundum. Ancak bazı arkadaşlar denemeden anlaşılamayacağını söylediler. Madem öyle bende stock fanım olmasına rağmen riski göze alarak test ettim. İşlemciyi 2400 MHZ ( yanlış okumadnızı 12*200MHZ) VOLTAJ VERMEDEN. Yani default voltage olan 1,65 V ile. açtım. Windows geldi. Internete girdim cpu idyi çektim. Daha sonra CPU idyi çalıştırıp siz değerli üyeler için bir screen shot aldım. Ve ardından pc resetlendi. :)Stok fanın azizliği sanırsam. Bende hızları tekrar düşürdüm. Şimdi gayet güzel çalışıyor.

Bu nadir bulunan süper işlemcinin fiyatı test ettiğim için artık 150YTLdir. (athlon 3000+ fiyatından az daha yüksek) Biliyorsunuzki athlon 3200+ ın default hızı 2200mhzdir. Bu işlemciyi düzgün bir soğutucu ve azıcık voltaj iteklemesi ile birlikte 2400 MHZde çalıştıracağınıza inanıyorum.

Test Sistemi MSI K7N2 DELTA2 LSR. 1GB Twinmos DDR400

Saygılarımla.
    Eyüp ZORLA
    0542 689 99 99
    MSN: ezorla@hotmail.com

islemci 140 liraya satılmıştır. Ilginize teşekkür ederim.

Edit: Screen Shotu ekledim. Görebileceğiniz gibi 2400mhz ve 1,64 V yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezorla -- 13 Temmuz 2006; 23:45:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel işlemci hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 13 Temmuz 2006; 22:24:59 >
  • şimdi ben tam olarak anlamadım işlemci 120ytl mi 150ytl mi? anladığım kadarıyla iyi oc oluyor diye 150ytl ye çekmişin peki kıyasladığın A64 3000 (ve yukarısı) venice serisi işlemcilerin 2400mhz ı rahatlıkla geçtiğini hesaba kattın mı?
  • Tabiiki katmadım ve tabiiki karşılaştırılmaz. Çünkü 2400MHZyi rahatlıkla geçen veniceyi Soket A boarda takamazsınız. Yani biri soket 939 biri soket 462. Fiyat son değildir. Ama kesinlikle standart bir athlon 2500+ fiyatına vermeyeceğim.

• o fiyata zor satarsın.bende 1700+ var 1.65 voltajla 2500 mhz çalışıyor yani seni geçiyor.o zaman benim 1700+ da mı 150 ytl olacak? hemde bartonda 50$ daha ucuz bir işlemci benim ki.millet bi tarafıyla güler be, biraz mantıklı fiyat verelim.
  • Hocam senin işlemcinde barton çekirdekli değil maalesef. benimkinin l2 cachesi seninkini 2 katı. Acaba sendende bir screen shot alabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezorla -- 13 Temmuz 2006; 21:33:23 >

Şahsen benim takoz işlemci 2500 athlon efsane işlemcidir satmam kimseye

http://forum.donanimhaber.com/m_3648357/tm.htm
  • Arkadaşlar ilana daha fazla yorum yapmazsak sevinirim. Hepinize değerli tecrübe ve bilgilerini bizle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Almak isteyen arkadaş varsa teklifleri bekliyorum. Olmazsa yarın gittigidiyora koyacağım.

Saygılarımla

Ama nedense 110ytl ye satamadım... Mobile cpu bi de

Hayırlı satışlar ne diyelim..
    {PeGaSuS} | Aeneis | cem77 | FuKaRa | hannibal | öztin | serhan1985 | underblood | XgandalfX | yildiz | mazhar | blue79 (vogue) | ka1984 | RX | yaho_gs | viper37 | bigmucit34 | killuminati | mcjacky | ishtare (sugarboy) | sergenkurt | mustafacoban | ACND | Rice-R | Beriko | yaman1979 | TÜRKİY3 | daywallker | Nevi şahsına münhasır | DHHarezmi | LtPowell | ahmetacik | nemesis21 | uA_OzaN | pesimist007
  • Arkadaşlar ilanlara yorum yazmak yasak değilmiydi?

Orjinalden alıntı: tortor

o fiyata zor satarsın.bende 1700+ var 1.65 voltajla 2500 mhz çalışıyor yani seni geçiyor.o zaman benim 1700+ da mı 150 ytl olacak? hemde bartonda 50$ daha ucuz bir işlemci benim ki.millet bi tarafıyla güler be, biraz mantıklı fiyat verelim.

hocam tbrik ederim ii iş yapmıssın..1700+ ile ben en fazla 2200 görüyorum...dlt3c olmasına ragmen...

• Kim demiş athlon XP 3400+ olmadığını.Buyrun aşağıdaki linkte inceleyin

http://www.amdboard.com/barton3400.html

Çok aramıştım bu işlemciyi ama bulmak nasip olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 14 Temmuz 2006; 5:41:13 >

5200+ yapar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSkeletor -- 15 Temmuz 2006; 6:43:45 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.