Şimdi Ara

Satılık AMD anakart, 8KHA+, KT266a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sonunda 8K3A'yı alıyorsun ha..Hadi hayırlı olsun..
  • hadi bakalım upgradeler hızlandı:)
  • police
    almayı düşündüğün anakart nedir?
  • Police kaça bırakıyorsun kartı, bios update'li mi?
    performans konusunda neler elde ettin?
    70$ verebilirim hemen
  • Valla nadir bence kaçırma...İyi kart...[:P]
  • police teklife cevap verecek misin? 70$ veriyorum hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biostar TA690G+AMD AM2 X2 5600
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Police 71$ veriyorum,satıyormusun?Hadi İstanbuldayım..
  • Teknik bir nedenden ötürü anakart satışı durdurulmuştur.

Saygılar.

• Teknik...:)
  • Kendimle savaşarak upgrade etmeme kararı aldım :)

• police ,

satarsan almaya niyetliyim, ona göre ,
    şu imzadaki durumdan kurtar beni daaa!
  • 75 usd ye sana msı kt266a vereyım ...
    Garantısı devam edıyor...
    Tek sorunu flopyy gırısı calısmıyor Karızmaya vereceksın 1 hafta ıcınde yapacaklar ucrestısz garantısınden dolayı ama ben usenıyorum bılgısız kalmaya o yuzden dusunursen satarım :)
  • Police'nin kartı yeğlerim,
    daha yeni msi k7t pro2a kt133 den kurtulmuşken, bi daha asla msi almam!

ya abit yada epox (belki asus)
  • Ufff sacma sapan msı almam falan gıbı geyık yapma bır eksıgını gorduysen soylede bılgılenelım nadır bey :)
    İncelemesi asagida Epoxla karsilastirmasida var...
    http://www.teknohaber.net/makale.php?id=20101

Ayrica sattigin kartida kullandim ben hic bir sorun yasamadim eger sen sorun yasdiysan o senin bazi seyleri donanimsal veya yazilimsal olarak yanlis yapt#305;g#305;n#305; gosterir...
  • hardwaremanyağı kardeşim,

benim eski kart , tbird 1.0 ghz gibi muhteşem bir işlemciye abs etkisi sağlıyordu !
    fsb 103 den ileri gitmiyor, 1150 mhz nin üzerinde stabil kalamıyordu, ve
    andromeda ve empa ile 2 ay süren bir kavga içine girmemi sağlayan bir quantum (20.5gb 7200 rpm) harddisk yakma olayı yaşattı bana!
    üzerinde kullandığın her parça kalite ve markaydı...
    ben de senin gibi msi 'yı en büyük anakart üreticisi , boru diil vs. gibi yorumlardan dolayı aldım ve pişman oldum,olay bu !!!
    ve zamanında 106$+kdv verip aldığım bir üründen pişman olursam bi daha o marka ile işim olmaz.
  • Firmalarin yaptiklari butun kartlar ayni kalitede degildir...(kt133 serısyle kt266a serısı aynı oc kabılıyetıne sahıp olmayabılır)
    Alirken siz secimiziniz kaliteli olandan yana kullanacaksiniz...
    Kullandıgınız kt133 zaten oveclock ıcın uygun degıldır zamanında o kartı kullandım ancak carpan la oc yapılabılıyor..(hatta ılk cıkan msı kt133 lerde carpan degıstırme menusu veya jumperı bıle yoktu) 103 mhz nın ustune cıkılmıyor... (yani biraz mantıklı dusun sen o karta 103 usd verıdıgın zaman asus a7v ler 155+kdv di onlarda fsb den 103 u gecmıyordu ve msı lardan zadece 50 mhz daha hızlı carpanda calısıtıabılıyordu denedım gordum) Ayrica msi Turbo(kt133a) serisiyle overclocka daha yakin kartlar uretmeye basladi...
    Hdd nın yanmasını anakart saglamıs olamaz alakası yok baska bır sey olmustur...
  • hardweremaniac+1 ben şuanda msikt266a pro kullanıyorum xp1600:xp 1900gibi bir hızda sorunsuz chipsetihakkında eleştiri yapabilirsin ama bu eleştri koskoca bir marka yı içinr almamalı(ne garip bir zaman hardweremaniac sende aynınadir in lafları gibi laflar ediyordun ama şimdi bukonuda baya ilerlemişlsin
  • konu ile ilgilenenlere cevaptır !

2000 yılı sonu ve 2001 başlarında piyasada sadece kt-133 chipsetli kartlar vardı:

asus a7v133
    msi k7t pro2
    abit kg7 ve kt7 raid

hatta chip dergisinin şubat 2001 sayısında kt133 chipsetlerin %20 ye yakın ekstra performans vadettiği açık açık yazılmıştı.

<font color='red'>yukarıdaki boardlardan msi'ınki hariç, diğer ikisine ait şaşırtıcı , hatta şok edici o/c sonuçlarınıwww.overclockers.com adresinden cpu database'e girerek ve Amd cpu'lardan thunderbird-1000'i seçerek analiz edebilirsiniz!</font id='red'>

<font color='red'>asus a7v133 board ile ,özel bir soğutma sistemi,vcore:2.21, çarpan 16x yaparak adamlar 1929 mhz'ye ulaşmışlar !!!</font id='red'>

msi'ın board'unun esamesi dahi okunmuyor orada görüldüğü üzere!

öztin, kt266a via'nın en olgun chipsetidir, ee artık eşek olsa o chipsetle adam gibi bir borad imal eder, o chipsete ait anakart incelemelerini analiz edersen (www.anandtech.com mainboards linki)bunu görebilirsin.

bu konu da burada bitsin.

• peki senin dediğin olsun Napalım !!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.