Şimdi Ara

Satılık Akuamarin İntikam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stattrak Akuamarin İntikam Görevde kullanılmış var elimde. Üniversiteye gideceğim için oyunu oynayamayacağım.Bu yüzden satıyorum.Pazar fiyatı 320 lira . Benim istediğim 215 lira.Daha önce buradan satış yapmadım.MM ile anlaşabiliriz.Arayan arkadaşlar varsa özel mesajdan iletişime geçebilir.Numaramı verebilirim.Konuşur hallederiz.Pazarlık vardır .İş bankası maaş kartım üzerinden ödeme alıyorum.Alanya içi elden verebilirim.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198243888332/inventory/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainrose743 -- 24 Eylül 2015; 0:43:42 >

• Bana karşı güven sorunu yaşayacak arkadaşlar varsa mesaj atsınlar numaramı vereyim.Skype ilede konuşabiliriz.Konu güncell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainrose743 -- 24 Eylül 2015; 2:16:56 >
  • rainrose743 kullanıcısına yanıt
    Konuyu üste taşımak için en fazla 12 saatte 1 mesaj yazabilirsiniz. Tam 24 adet uplama mesajını saydım, onları siliyorum. Devam ettiğiniz takdirde hem ceza alacaksınız hem de konularınız silinecek.
  • Alta düştükten sonrada pek gören olmuyor.Tekrar konu açsak o zaman ?
  • rainrose743 kullanıcısına yanıt
    Taktir edersiniz ki herkes aynı şartlarda, aynı içeriği barındıran yeni konu açarsanız açılmış ilk konu silinir. Açtığınız konuların ilk mesajlarını güncelleştirerek devam edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Peki tamam.Teşekkürler.Acelem var.Elimden hemen çıksın diye üstte tutuyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.