Şimdi Ara

Satılık Akasa İnfiniti Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akasa Infiniti Full Tower Performans Kasası
    AK-BKINF-02

    Akasa'dan 11 adet 5.25" Yuvalı, Alüminyum Mesh Panelli, 3 Mavi-LED Fanlı Tower Tip Performans Kasası

    Ürün İncelemesi

    CHIP Dergisi
    CHIP Puanı : 4 / 5
    Fiyat/Performans: 4 / 5
    CHIP dergisinin Mart 2009 sayısında incelenen Akasa Infiniti kasası "Editör'ün Seçimi" ödülünü almaya layık görülmüştür.

    Kasanın ön tarafında bulunan çoklu yuvalar sayesinde ürünün arkasına eğilmek zorunda kalmadan birçok yan ürünü kasanıza kolayca bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca üst tarafındaki boşluk dilerseniz kasaya ekleyeceğiniz su soğutmalı sistemin radyatörünü koymanız ve iki adet fan ekleyebilmeniz için düşünülmüş. Ürünün önünde iki adet ve arkasında bir adet 12cm'lik fanlar var. Tüm fanların üzerinde mavi LED'ler var ve ürünü kullanırken şeffaf yan kapak ve petekli ön kapakta hoş bir görüntü oluşturuyorlar. Ayrıca öndeki fanların toz filtreleri var ve çıkartıp yıkanarak temizlenebilecek şekilde tasarlanmış.

    Sonuç: Etkili hava dolaşımının yanında tasarımı ile göz dolduran Akasa Infiniti Zor, yılın ürünü olabilecek bir ürün.


    PCLabs.com.tr
    Kaliteli malzemesi, tasarımı ve üst düzey ergonomisiyle Infiniti, 523 mm yükseklik ve 540 mm.lik derinlik ölçüsü ile Big Tower standartlarında bir kasa. Ön panelde 2×120 mm ve arka panelde bulunan 1×120 mm.lik mavi LED'li fanlar, hem görsel hem de sağlıklı bir soğutma sunuyor. Ön panelde yer alan onbir adet 5.25" sürücü yuvasının yedi tanesi 3.5" sürücüler için kullanılabiliyor. Ancak cebinizden ekstra para ödeyerek satın alabileceğiniz ses ve titreşim önleyici pad'lerle sağ yan kapağı ve iç/tabanı kaplanan kasa zaten sessiz çalışan fanlarıyla beraber olabilecek en düşük gürültü seviyesinde çalışıyor. Infiniti, üzerinde barındırdığı özelliklere göre ve Big Tower sınıfındaki diğer markaların fiyatlarıyla karşılaştırılınca oldukça uygun gözüküyor. Oyuncular ve hızaşırtma meraklılarının sistemlerinde kullandığı büyük hava soğutma birimleri ve üst seviye su soğutma sistemlerini rahatlıkla barındırabilecek Infiniti, sıcaklıktan muzdarip kitleyi serinletecektir.

    Beklenen Büyük Fiyat/Performans Kasası : Akasa infiniti
    Her kullanıcının gönlünde yatan büyük ve ihtişamlı kasalara Akasa'dan uygun fiyatlı bir rakip geliyor. Üstelik alüminyum mesh panelli ön ızgarası, konumu ayarlanabilen kontrol paneli, mavi LED'li 12cm fanları, şeffaf yan paneli, 6 HDD yuvası, hava filtreleri ve modifikasyon için özel tasarlanmış ayrıntılarıyla!

    Modifikasyon İçin İdeal: 54cm Derinlik, Mesh Izgara, Şeffaf Yan Panel ve Mavi LED'li Fanlar
    523 x 205 x 540 mm'lik devasa boyutlarıyla Akasa infiniti size her türlü yüksek konfigürasyonlu sistem kurulumu ve modifikasyon için ihtiyaç duyduğunuz alanı sunarken, full mesh yapılı ön panel kasanızın en etkili şekilde havalandırılmasını sağlar. Şeffaf yan panel kasanız içerisindeki bileşenleri sergileme imkanı sunarken mavi LED'li 3 adet fan'da kasanızı daha etkileyici bir görünüme kavuşturacaktır.

    Konumu Ayarlanabilen ve E-SATA/Firewire Çıkışları Bulunan Kontrol Paneli
    Ön panele monte etmek istediğiniz ve birden fazla 5.25" yuva kaplayan bileşenler için size geniş hareket alanı sunan Akasa infiniti, ayrıca açma/kapama düğmesi ve USB/Firewire/e-SATA çıkışlarının bulunduğu ön paneli istediğiniz herhangi bir 5.25" yuvaya kaydırabilmenize izin vermektedir. Bu sayede bu tip girişleri sizin için en ergonomik olan konuma yerleştirebilirsiniz. e-SATA/Firewire çıkışlar sayesinde bu özelliği destekleyen disk kutularınızı direk olarak kasanızın ön paneline bağlayabilir ve USB'ye oranla çok daha performanslı bir çalışma sağlayabilirsiniz.

    Su Soğutma İçin İnce Ayrıntılar
    Su soğutma sistemi kurmak isteyen kullanıcılar için de üst kısımda 2 x 12cm'lik ızgara ve arka kısımda su boruları için çıkış delikleri bulunan Akasa infiniti, her türlü su soğutma projenizde en verimli sonuçları almanızı sağlayacaktır.

    6 HDD Kapasitesi Sunan 2 Adet 3'lü Yuva ve Vidasız HDD Montajı
    Kasa ile birlikte sunulan ve 5.25" yuvalara kolaylıkla oturan 2 adet 3'lü HDD yuvası sayesinde toplam 6 adet sabit disk takılabilen Akasa infiniti, aynı zamanda bu disk yuvalarının tam önüne takabildiğiniz hava filtresi ile korunan 12cm fanlar sayesinde hem disklerinizi hem de geri kalan sisteminizi tozun zararlı etkilerinden koruyarak soğutur. Üstelik bu yuvalara montaj için kullanılan vidasız aparatlar sabit disklerinizi titreşime karşı da korur. Disk yuvalarının önünde bulunan fanlardaki toz filtreleri yıkanabilir yapıda olup gerektiğinde çıkarılarak temizlenebilir.

    Genel Özellikler
    Büyük: Tower yapıda 11 adet 5.25" yuva, her türlü bileşen montajı için derin yapı (54cm)
    Su soğutma uyumlu: Üst paneldeki 2x120mm'lik ızgara ve arka panel boru çıkışları ile su soğutma için ideal
    Ayarlanabilir: Kontrol panelini istediğiniz 5.25" yuvaya monte edebilir, HDD yuvalarını diğer bileşenlerinize göre kaydırabilirsiniz.
    Kolay Montaj: Vidasız montaj sağlayan titreşimi önleyici HDD aparatları ve her iki yönden açılabilen yan kapaklar ile sistem montajı çok hızlı ve kolay!
    Gösterişli: Şeffaf yan panel ve 3 mavi-LED fan ile sisteminizi en görsel şekilde sunabilirsiniz

    Teknik Özellikler
    Renk : Siyah
    Malzeme : Çelik gövde, alüminyum ön panel ve mesh yapıda ızgara
    Uyumlu Anakartlar : ATX, Micro-ATX, Extended-ATX
    5.25'' Yuva : 11
    3.5'' İç Yuva : 6 (2 x 3'lü yuva)
    3.5'' Dış Yuva : 1
    Dahil Fanlar : 3 adet mavi-LED fan (12cm)
    Fan Hızı : 1200 RPM
    Fan Hava Akışı : 47.98 CFM
    Fan Gürültüsü : 23.1 dB(A)
    Filtre : 2 adet yıkanabilir filtre
    USB Yuva : 2
    Firewire yuva : 1
    Ses : 1 adet giriş, 1 adet çıkış (AC’97 uyumlu)
    e-SATA yuva : 1
    Boyutlar : 523 x 205 x 540mm (Yükseklik x Genişlik x Derinlik)
    Ağırlık : 10.5kg
    Ürün Kodu : AK-BKINF-02

    Ürünün resimleri


     Satılık Akasa İnfiniti Kasa


     Satılık Akasa İnfiniti Kasa


     Satılık Akasa İnfiniti Kasa


    Herşeyi çiziksiz bi şekilde tam takır duruyor 1 ay ya kullandım ya kullanmadım kutusu bulunmaktadır

    Kasayı hiçbiyere sığdıramadığım için satıyorum birde gece ledlerin rahatsız etmesi yani tamamen yer sıkıntısı masamı parçalayıp öle sığdırabildim fakat masa sağlam durmuyor sallanıyor ve farklı bi masayada para vermek istemiyorum


    Fiyat 180 TL dir yanında 1 tane boşta kalan power kablosu'nu vereceğim

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortingen -- 19 Nisan 2010; 14:34:28 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.