Şimdi Ara

Satılık AirTies 5450 - İzmir -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Geçen yaz ttnet kullanırken modemim bozulupta aldığım ve yaklaşık 1 ay kadar kullanıp, kablo nete geçtiğimden dolayı farklı bir modem kullanmak zorunda kaldığım için, aylardır kutusunda duran bir üründür.
    Sıfır ayarında olup daha üstündeki jelatini çıkartılmamıştır.
    Ürün Vatan bilgisayardan alınmıştı fakat şuan için faturasını bulamıyorum.
    Ürün full kutu içeriğine sahiptir.

Ürün için istediğim fiyat : 120 TL'dir.

Dilediğiniz kargo firmasıyla alıcı ödemeli gönderebilirim,izmirden elden satışta yapılabilir.
    Mantıklı takas tekliflerine açığım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar.
  • Fiyat ve ürün şahane!...Hayırlı satılşar!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Fiyat ve ürün şahane!...Hayırlı satılşar!.

hocam fiyatı şahane demişsiniz.piyasasını biliyor ve takip ediyormusunuz? ilanı baltalamak gibi algılanmasın sakın...ürünün fiyatı birçok akraganıyla aynı seviyelerde bir şahanelik göremedim ben oyuzden soruyorum.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: apdeleyt

quote:

hocam fiyatı şahane demişsiniz.piyasasını biliyor ve takip ediyormusunuz? ilanı baltalamak gibi algılanmasın sakın...ürünün fiyatı birçok akraganıyla aynı seviyelerde bir şahanelik göremedim ben oyuzden soruyorum.saygılar

Yorumuna saygı duyarım elbette ama çok teknik detaya girmiyeceğim fakat kaliteli ürün ile kalitesiz ürünü ayıran usurlar şunlar benim nazarımda; ürünün imalat kalitesi,plastik kasa-malzeme kalitesi,çekim gücü,bağlantı modülasyon destekleri,satış sonrası hizmet (en önemlisi),garanti,yardım merkezi vs hakkında yoruma gerek yok zaten markayı marka ürünü ürün yapan yegane şeylerdir.Sözde bütün modemler aynı işi yapıyor değilmi ama en basitinden bu cihazların içinde işlenen sinyalin min. kayıp maxium kazançla çalışacak her marka/model bağlantının kalitesi değişiyor ve kullanıcı sıkmayacak kurulum arayüzleri,donanımsal destekleri vs. saymakla bitmez ayrıca airties gibi kalitesi belli markaların diğerlerine nazaran fiyat farkı olmasını ben normal görüyorum.Çokta yoruma gerek yok bundan sonra!.SAYGILAR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 29 Nisan 2012; 21:56:03 >

• quote:

quote:

quote:

Yorumuna saygı duyarım elbette ama çok teknik detaya girmiyeceğim fakat kaliteli ürün ile kalitesiz ürünü ayıran usurlar şunlar benim nazarımda; ürünün imalat kalitesi,plastik kasa-malzeme kalitesi,çekim gücü,bağlantı modülasyon destekleri,satış sonrası hizmet (en önemlisi),garanti,yardım merkezi vs hakkında yoruma gerek yok zaten markayı marka ürünü ürün yapan yegane şeylerdir.Sözde bütün modemler aynı işi yapıyor değilmi ama en basitinden bu cihazların içinde işlenen sinyalin min. kayıp maxium kazançla çalışacak her marka/model bağlantının kalitesi değişiyor ve kullanıcı sıkmayacak kurulum arayüzleri,donanımsal destekleri vs. saymakla bitmez ayrıca airties gibi kalitesi belli markaların diğerlerine nazaran fiyat farkı olmasını ben normal görüyorum.Çokta yoruma gerek yok bundan sonra!.SAYGILAR!

hocam akraganları derken aynı modelinden demek istedim.ürünü biliyorum hatta almayıda düşündüm bir ara.kalitesindende bir süphem yok.benim sorum arkadaşaydı.sadece msj sayısını yükseltmek için gerekli gereksiz bilgili bilgisiz açıklama yapılıyor başka bir sebebi yoktur.hayırlı işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam akraganları derken aynı modelinden demek istedim.ürünü biliyorum hatta almayıda düşündüm bir ara.kalitesindende bir süphem yok.benim sorum arkadaşaydı.sadece msj sayısını yükseltmek için gerekli gereksiz bilgili bilgisiz açıklama yapılıyor başka bir sebebi yoktur.hayırlı işler.

Soru sorduğun ve cevap beklediğin kişi ben değilmiyim... Cevabını aldın sanırım!.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.