Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık - Aerocool Xpredetor Full Tower Kasa Kelepir Fiyat Satın Al 12 Mayıs 2016 23:35 1 1 Satılık - Aerocool Xpredetor Full Tower Kasa Kelepir Fiyat Aerocool Xpredetor Full Tower emektar kasamı satıyorum arkadaşlar, kasa küçültme kararı aldım. Aşağı yukarı 5-6 yıl yani 2011'de falan satın almıştım. Tam tarihi hatırlamıyorum. Ama kutusunu katlayıp saklamıştım, onun haricinde fotolarda göründüğü gibi, yan kapakta ki camın fan kısımlarında kırık var. İçinde şu anda bir adet 14mm Aerocool Shark kırmızı led ve yine kırmızı led Aerocool 200mm fan mevcut. Ve de fazladan benim takmış olduğum kart okuyucu var. Onlarla birlikte vereceğim. Ön panel girişlerinden en sağ da ki (yanlış hatırlamıyorsam) USB 2 girişi çalışmıyordu en son. Bunların haricinde hiç bir problemi yoktur. Eğer ucuza şık, işlevsel ve geniş bir kasa arıyorsanız biçilmiş kaftan diyebilirim. Fiyatta pazarlık düşünmüyorum elden teslim tercihimdir bu kasayı kargolamak imkansız gibi bir şey, ama illa kargola derseniz kargo sizden olacak şekilde bir hal çaresine bakarız... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - Akasa Venom Medusa İşlemci Soğutucusu Satılık - Asus Maximus VIII Ranger Z170 Anakart Satılık - 16GB Gskill Ripjaws 4 DDR4 2800MHz CL16 SATILIK - Nintendo Wii U : Premium Pack 32GB - 2 Kutulu Oyun Hediyeli