Şimdi Ara

SATILIK : ADIDAS 2006 Şampiyonlar Ligi Real Madrid - Chelsea / Galatasaray TeamGeist Futbol Topu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILIK : ADIDAS 2006 Şampiyonlar Ligi  Real Madrid - Chelsea / Galatasaray TeamGeist Futbol Topu

Merhaba herkese ,
    2006 Şampiyonlar Ligi Real Madrid ve Chelsea toplarımı satıyorum . İkisi de 02.12.2006 üretimli ve orjinal Adidas topudur hiç kullanılmadı evde öylece duruyorlardı ve satmaya karar verdim alacak olan kişiye yanında 2 adet hediyemde mevcut ; topların yanında 02.05.2005 üretimli 2005 Şampiyonlar Ligi orjinal 'mini' topunu hediye ediyorum ve 2 adet Adidas orjinal halka şeklinde ki top yerleştirme aparatını da hediye ediyorum .
    Real Madrid ve Chelsea toplarında hiçbir hasar veya defo vs. mevcut değildir biraz tozlulardı temizledim öyle fotoğraflarını çektim :)

Çanakkale içindeyseniz topları elden alabilirsiniz eğer Ç.Kale dışındaysanız kargo ücreti size ait olmak üzere PTT ile para havalesi yapabilirsiniz.Topları Adidas poşetinde göndereceğim .
    Toplar inik veya patlak değildir kendim Adidas mağzasında şişirttim yani herhangi bir sorunla karşılacağınızı sanmıyorum ürünle ilgili hertürlü sorularınızı sorun ve cevaplayayım .

Ürünün Fiyatı : 65 TL'dir . Pazarlık talep etmeyiniz. Takas için birşeyler düşünürüz :))

Fotoğraflar :

SATILIK : ADIDAS 2006 Şampiyonlar Ligi  Real Madrid - Chelsea / Galatasaray TeamGeist Futbol Topu
     SATILIK : ADIDAS 2006 Şampiyonlar Ligi  Real Madrid - Chelsea / Galatasaray TeamGeist Futbol Topu

________________________________________________________________________________________

Adidas TeamGeist Galatasaray Futbol Topu + Mini

Galatasaray taraftarları için Adidas TeamGeist Galatasaray Futbol topunu ve yanında bir benzeri fakat 'mini' futbol topunu satıyorum . Ürünler kalitelidir tertemiz ve sapasağlam hiçbiryerinde patlak defo iz vs. yoktur . Topların iki side 02.09.2006 üretimli ve bugüne kadar hiçbir hasar görmedi . Toplar dikişli ve 5 numaradır. ister evde süs niyetine bir yere koyabilir isterseniz dışarda , halı sahada arkadaşlarınızla vs. oynayabilirsiniz. Mini top ile ise şov amaçlı kendinizi geliştirmeniz adına oynayabilirsiniz.Sadece evde öyle bir iki kere şut vurulmuştur yoksa sürekli oda da süs niyetine duruyordu...
    Ürünleri Adidas mağzasında şişirttim hiçbir problemi yoktur şuan ve alıcak arkadaşın eline ulaştığında da herhangi bir problem olmayacaktır .

Topların yanında da 1 adet Adidas halka şeklinde top tutacağı hediye ediyorum ...

Fiyat : 50 TL

Çanakkale içindeyseniz topları elden alabilirsiniz eğer Ç.Kale dışındaysanız kargo ücreti size ait olmak üzere PTT ile para havalesi yapabilirsiniz.Topları Adidas poşetinde göndereceğim .
    Toplar inik veya patlak değildir kendim Adidas mağzasında şişirttim yani herhangi bir sorunla karşılacağınızı sanmıyorum ürünle ilgili hertürlü sorularınızı sorun ve cevaplayayım .

Fotoğraflar :

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 4 Ağustos 2010; 19:48:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlan güncellendi :)

• 2010 yılında açtığım , 2005 Şampiyonlar Ligi Mini topu ilanını 2014 senesinde satmış bulunmaktayım :) professionalhuman tarafından alınmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2013 Real Madrid Taktik
    12 yıl önce açıldı
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.