Şimdi Ara

(((SATILIK - ACİLLLLLL)))FSP EPSİLON 600W 80+ BRONZE GÜÇ KAYNAĞI - //ANKARA//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün haziran 2007 de gigatekden alınmıştır.garantisi bitmiştir.kutusunu bilmeden atmıştım yani yok.1 ay önce kapasitörleri arızalandığı için firebal a gidip 35 lira verip yeni sıfır kapasitör taktırmıştım.psu şuan sapa sağlam çalışmaktadır.

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa6000501-fsp-epsilon-80plus-600w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=40734

İstediğim Fiyat : SATILDI

Ankara içi elden teslim.şehir dışı olanlar için ise önce havale sonra kargo alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Aralık 2011; 19:12:28 >

• Dostum öncelikle hayırlı satışlar dilerim Link'deki ürün ile sattığın ürün bir değil. Başlıkda 80+ Demişsin linkde sadece 80 PLUS Aynı ürünü kullanmaktayım fakat 600 W 80 PLUS 80+ değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

Dostum öncelikle hayırlı satışlar dilerim Link'deki ürün ile sattığın ürün bir değil. Başlıkda 80+ Demişsin linkde sadece 80 PLUS Aynı ürünü kullanmaktayım fakat 600 W 80 PLUS 80+ değil bu

ustam resmı netten aldım benımkının 700w olanı ama aynısı.yanlışın var 80+ bronze benımkı 600w epsilon
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinknc

reis 2007 almışın bu aletinde ömrü var herhalde.bide fiyatta bi güzellik yaparsan alabilirim
    bide şu psu ile sennki rasında karasız kaldım
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-coler-master-extreme-power-duo-600watt-61996534/detay/

ustam fiyatım sondur.daha indiremem malesef.içine yeni taktırdığım kapasitör beni bir 4 5 sene daha götürürmüş.yaptırdığım yerdeki teknik servis söylemişti.sıfır almaya hiç gerek yok dedi bana psu kaliteli güzel demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

Dostum öncelikle hayırlı satışlar dilerim Link'deki ürün ile sattığın ürün bir değil. Başlıkda 80+ Demişsin linkde sadece 80 PLUS Aynı ürünü kullanmaktayım fakat 600 W 80 PLUS 80+ değil bu

ustam resmı netten aldım benımkının 700w olanı ama aynısı.yanlışın var 80+ bronze benımkı 600w epsilon

hatta bak vatanın linkinde özelliklerde yazıyor 80+ diye
  • evet ustam yaklaşık 5 sene sonunda ilk defa tamir gördü.içindeki kapasitör bozulmuş.gittim ankara da forumda herkez bilir firebala götürüp siprariş üzerine yeni kapasitör alıp taktırdım 35 liraya.oradaki abi en az 4 sene daha sorunsuz kullanırsın dedi bana.
  • dürüstlügün için tebrikler gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

dürüstlügün için tebrikler gerçekten.

teşekkür ederim güzel yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinknc

Gerçi sende haklısın tamir görmemiş psu mu var.Adam diyon tamir varmı yok diyo.Alıyon sökülmüş.Fan değişti diyo.Güzel bi işçilik varsa belli olmaz.
    Sen adam gibi sölemişin.Kardeşim hayırlı satışlar.

ben açıkça anlattım hocam olanı biteni.2 tane 6950 alıp cf yapacağım.ama işte ona da bu psu yetmiyor.bende malesef satmak durumundayım.hem kartlara nakit para için kaynak olur.yoksa giderim bir tane 6950 alır kullanırdım.ayrıyetten yorumların içinde çok teşekkür ederim

iyi forumlar

• ya bu arada bilen arkadaşlar vardır belki.benim diğer ses kartı ilanım da ki creative xfi extreme gamer fatal1ty pro nun forumdaki 2.el piyasası nedir.bir arkadaş çok ucuza sattığımı söyledi.nedir bunun piyasası.ona göre yeni bir rakam yazmak durumunda kalabilirim.265 tl para vermiştim çünkü
  • quote:

hocam 80 plus = 80+
    plus artı demek ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: embayo07

quote:

hocam 80 plus = 80+
    plus artı demek ingilizce

• sen bana sat üstad powerı 80 tl vericem uygunsa
  • malesef ustam 90 dan aşağı satamam.90 lira sondur
  • çok kaliteli bir psu tam yük testlerinde %87 verimlilik veriyor epsilon serileri
    benim yedekte tuttuğum bir psu dur açıkcası satmaya kıyamadığım bir psu ondan yedekte
  • ah keşke ustam 2 tane 6950 ye yetse bir mucize olsa ama işte yetmiyor.elim mahkum satıyorum

yorumun içinde alacak arkadaşlara yardımcı olacaktır kesin
  • ne güzel kapasitör değişmiş işte.5 senelik şişmiş kapasitörle satsan daha çok talep olur tabi garip bizim insanımız.iyi satışlar kardeşim
  • tamir görmüş diye almaktan vazgeçenlere sesleniyorum elektronik konusunda bilginiz olmadan vazgeçmeyin..

kondansatör transistörler zamanla eskirler ve birgün mutlaka arıza yaparlar bu kaçınılmaz ama siz bu arızayı farketmeden çöpe atarsınız arkadaşımız ürünün arızalanan parçasını yaptırıp yepyeni parçayla değiştirmiş ne var bunda? memnun olmalısınız ki ürünü önceden alıp sizde arıza yapmamış
    hayırlı satışlar kardeşim güzel ürün
  • teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inşallah satarım.satamazsam cf hayal olur.çünkü para yetmeyecek öyle olursa
  • satış devam etmekte ilan günceldir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.