Arkadaşlar acil paraya sıkıştığım için ve üniversitede dersler çoğaldığı için(1.dönem bütün dersleri saldım bu dönem yükseltmem lazım) müziğe ara verip satmak durumunda kaldım.Aksi olsaydı emin olun satmazdım! gitarımı gerçekten çok seviyorum..Fakat bazen terslikler olabiliyor
Gitara isteyenler bu linkten bakabilirler...Gitarın 0 fiyatı 400-420 arası değişiyor..Gitara yeni başlayacak olanlar için en ideal ve kaliteli, en çok tercih edilen gitardır..Tonları diğer başlangıç gitarlarına göre daha iyidir.Yanına 10wattlık amfi alırsanız sizi baya bir götürebilir.
Marka : Ibanez Bağlantı : bolt-on Gövde : Ihlamur Gövde Klavye : Gül Ağacı Klavye Köprü : Modern Tremolo Manyetik : Manyetik-HSH Perde : 24 Perde Sap : Akçaağaç Sap Seri : Ibanez GRG Serisi
Gitarla beraber kılıfını, penasını, askısını felan veriyorum.. GITAR SADECE 4 AYLIKTIR....Bebeğim gibi baktım Elden teslim almak isteyenler zaten anlarlar
Gitar Endonezya'da üretilmiştir..Fiyat olarak 230tl istiyorum..Toplasanız elime 10-15 kere falan almışımdır..Fırsat bulamıyorum..Gitar gerçekten zaman ayırılması gereken birşey.. 230 çok diyenler varsa yorum yapmasınlar direk çıksınlar..4 aylık ve sıfır gibi gitar olduğu için bu fiyat uygundur...Mümkünse istanbul içi elden teslim edebilirim çok acil satılması gerek..
Gitarın 3 yıllık garantisi vardır..Şu an itibariyle 2yıl 8 aylık bir garantisi kalmıştır Resimler biraz bulanık olabilir daha sonra yenilemeye çalışacağım