Şimdi Ara

##SATILIK A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar ürünü alalı 2 hafta kadar oluyo arkadaşım ile beraber darty'den aldık...Arkadaşım led tv aldığı için onunla birlikte faturlandı...Fatura yok sadece cd ve klavye var elimde...Bana çok büyük geldiği için satıyorum yoksa klavye iyi..Ancak benim masama büyük olduğu ve çok yer kapladığı için başka bir kalvye adlım bu da boşa çıktı...İlgilenen arkadaşlar pm'den tekliflerini yöneltebilirler...Takas yoktur...İstanbul içi elden teslim diğer illere önce para sonra kargo şeklinde kargo alıcaya ait olmak üzere gönderilir..

Fiyat:35TL...

##SATILIK A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB##

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Hocam bence hiç uğraşma satmaya, çünkü para etmiyor ikinci eller. Bende de G800MU var, satmıyorum para etmeyeceği için. Şuan G800V kullanıyorum.

Sıfır fiyatı 40 TL zaten. 35 Lira'ya birilerinin alacağını zannetmiyorum. VATAN'da indirime girince 30 Lira'ya bile düşüyor.
  • tepki süresi standart klavye ye göre 3 kat daha hızlıdır oyunculara hitap eder bu klavye ve çok iyidir bence 35 lirayı hak eder ama düz hesap 30 olursa rahat satılır sanırım.
  • PM
  • Hayırlı satışlar.
  • sıfırı 38tl iken remize şart
  • hocam vatanda indirimle 35 liraya geliyor sen 2.el satıyorsun.. 25 e ver alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.