Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık 990FXA-UD3 Rev.4 SATILDI Satın Al 14 Temmuz 2016 19:14 1 1 Satılık 990FXA-UD3 Rev.4 SATILDI Merhaba. Anakart sorunsuzdur, alınalı 1.5 yıl kadar olmuştur, ancak elimde fatura bulunmamaktadır. Kutusu ve garanti belgesi bulunmakta, fatura ve arka aynası bulunmamaktadır. Elimdeki kutu içeriğinin fotoğraflarını çektim. Bir proje için satın almıştım, çok kısa süre kullanıldıktan sonra kenara kaldırdım ve uzun bir süredir kenarda durmaktaydı. Tercihim Istanbul Anadolu yakasından elden teslimdir, ancak kargo ile de gönderebilirim. Anakart hiç tamire gitmemiş ve sorun çıkartmamıştır. Revizyon 4.0 modelidir. Ürün satılmıştır. Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 235 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Squier by Fender Bullet Strat (450TL) Xigmatek Asgard 382 X-Calibre 500W 80+ 200TL/ Corsair VS450 150TL Logitech Z313 Çok temiz Adetli(100TL) Satılık 990FXA-UD3 Rev.4 SATILDI