91 lwl blade Full Farm Skiller Full max 110k sp fair:91 light:0 cold:0 difüsyon:90 2 tane set var istege göre dizilir. Blade 85 lwl lik +9 Kalkan Br19 +7 İtemler Full Blue 2 tane silk ile alınan üstlük var ve charda 100 silk var __________________________________________________________________ 91 lwl bow Full Farm Skiller full max Fair:91 light:81 cold:40 Dewil var Üstü full silk ile alındı _________________________________________________________________ 72 lwl Glavie Full Farm Gereksiz skili yok Force:50 max Light : 75 max İtemsiz ama istege baglı item dizilir. _________________________________________________________________ Charlar RedSea'dadır İletişim : dj_oksijen_2008@hotmail.com Şuan aklımda bi fiyat yok msn ekleyin konusalım Satış kayseri ve cevresi illerden yüzyüze olacaktır herkese İyi Günler
Walla ben arkadasın yalancısıyım onun charlar o konu acamadı ben actım öle yazdırdı ben bişi bilemem yani
Satış konunuz kurallara aykırıdır.. bkz: SRO BÖLÜMÜ EK KURALLAR - 7.Madde Albüme değilde imageshackten upload ederseniz daha iyi olur.. Ayrıntı için bkz: FORUMA SS NASIL EKLENİR? Konunuzu düzenledikten sonra yeniden açabilirsiniz..