Şimdi Ara

SATILIK 9. SINIF KİTAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. sınıf arkadaşlara duyurulur.Kitaplarımı satıyorum. Bazıları tek-tük çözüldü.Bazılarının ise tamamı boş.

Nihat Bilgin Fizik ÇÖZÜMLÜ Soru Bankası -Seviyesi Zor- Zor olduğundan dolayı sadece ilk konuları bi karaladım. Gerisi boş. FİYAT= 7TL

FEM Türk Dili Edebiyatı ve Dil Anlatım bir arada (Özellikle Hukuk,Pdr vs hedefi olanlara önerilir. Güzel bir edebiyat temeli istiyorsanız FİYAT= 20TL

Bilfen Biyoloji Konu Özetli. Hücre konularının tamamına yakını,İlk konulardan bazıları ve sınıflandırma konusundan 2-3 test çözüldü FİYAT= 7 TL

Fem Kimya Konu Anlatımlı. Senenin son kimya yazılısına hazırlanırken almıştım. Onun için temiz. FİYAT= 10TL

Coşku Biyoloji Konu Anlatımlı + Coşku Biyoloji Not Defteri. Arkadaşlar not defterini doldurabildiğim kadar doldurdum.Yazım güzeldir merak etmeyin:) FİYAT= 10 TL

Esen 3 renk Kimya. 100ün üstünde sayfası halen boş. FİYAT= 8TL

Solutions İngilizce A2 Students and Work Book. Arkadaşlar bu kitap çoğu okulda ders olarak okutulur ve milli eğitim vermez bunu. Para verip kendiniz almanız gerekiyor. Piyasa fiyatı 2 kitap 70-80 lira civarı. FİYAT= 40 TL

Birey Coğrafya Konu Anlatımlı. Arkadaşlar bu kitap aslında konuyu anlatıyor sonra size konuyla ilgili çıkmış soruları çözdürüyor. Böylece ÖSYM'nin formatını yavaş yavaş kavrıyorsunuz. FİYAT= 7 TL

Zambak Coğrafya Konu Anlatımlı. Ayrıntıların bol olduğu bir kitap. Fiyat= 12 TL

Asel Konu Özetli Soru Bankası. İçinde bol bol ÖSYM soruları var. Taş çatlasın 1-2 testi çözüldü. FİYAT= 10TL

Coğrafya Zambak Yaprak Test. TAMAMI BOŞ FİYAT=5 TL

NOT: TAMAMINI ALANA 2 TANE TARİH YAPRAK TEST HEDİYE

Kargo Sizden Göndermesi Bizden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmayanmodemisigi -- 4 Ağustos 2015; 3:05:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.