Şimdi Ara

(satılık)8800gt zalman oc edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bellek Türü : DDR3
    Bağlantı Arabirimi : PCIExp
    Grafik Chipseti : 8800GT
    Engine Clock (MHz) : 700
    Memory Clock (MHz) : 1715
    RAMDAC Speed (Mhz) : 920
    Max Ekran Çözünürlüğü: 2048x1536@85Hz.
    Tv-Out : Var (HDTV, S-Video, Composite)
    OpenGL: 2.0
    DirectX: 10(tam emin değilim giagbyte nin sitesindn bkılabilir)
    ayrıca: ZALMAN büyük fanlı soğutma sistemi

ürün gigabyte tın kendi kartları için üretti gamer hud adlı bir çip ve programı ile 1.20v kadar sadece programı ile vmod yapabilmekte zaten fabrikadan hızı aşırtılmış gemekte

gpu 700
    shader 1715
    memory 920
    ayrıca hiç bir karta ek yapmadan stabil

gpu 800
    shader 2000
    memory 900
    de güvenle çalışmakta
    ben ürünü

gpu 400
    shader 1000
    memory 550
    kullnmaktayım (neden diyenler elektrik tasarufu ve sadece masa üsütnde kullandım için)

ürünün ayrıca üzerinde 2 pin lik far girişine benzeyen vmod yaparken alete zarar vermeyindiye direk giriş bulunmakta ve daha exterem oc lerde yapılabilmekte ama belek ve mosfetlerin satucu monte edilmesi şart baştan söyleyeyim

kartın garantisi bitti.kart gigabyte nin en üst düzey ısınmıyan ve yüksek ısıya dayanıklı kopenantları ile çevrelenmiş
    hiçbir 8800gt de hem fabrikadna oc olup çıkan hemde sotucusuz mosfet ve ram mi stabil çok az ısı ile çalışan yoktur samsung un yüksek cas le çalışan ram çiplerine sahiptir.
    yeni bütün oyun ları orta kalitede oynadım bitirdim 30 ile 60 fps arsı oynatıyor ama büyük arnelarda yada bölgede çok lu savaş vs gibi olaylarda 15 fps ye kadar düşüyor ama arsıra
    kısacası gayet güzel birşekilde oyunlar oynanıyor zaten daha iyisi 4870 olur fiyat performansta

ayrıca sessiz olsun istiyenler için programı ile yada kontrolcü ile fanı %60 kısarsanız aşırı sessiz olyor ve gayette soğuk ve güvenli ama oyunda tavsiye etmem.

sonuç olarak
    resimlerde gözüken kitapçık, s-video dan camera vs bağlama apratı,fatura garantri(garanti bitti) vs türünden belgeler,kutusunun dışı ve kendisi dir.

ayrıca ürün gigabyte nin energi saving(eneji tasarufu) özelline sahiptir diğer 8800gt lar bildiğim kadarı ile %25 daha az çeker

istedim fiyat 130 tl dir ve sondur pazarlık teklif etmeyin kargoyada ortaklık teklifetmeyin.

bir bilgi daha ürün daha önce bozul muş ve aynısı ile deyiştirilmiş odan sonrada bir daha toplam 1-2 saat denemek amaçlı oyun oynanmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandemir -- 6 Mart 2010; 14:55:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • cevaplandı satışa devam

• 1 adet pm
  • oda cevaplandı satışa devam

• kadıköyde nerde oturusuyorsun arkadasım?
  • benım psu HP 365w desteklermi bu kartı? problem olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.