Şimdi Ara

Satılık 800 watt SILVERSTONE OLYMPIA SLINT OP800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık 800 watt SILVERSTONE OLYMPIA SLINT OP800
    9062PSU sıfır olarak alınmıştır, 3 yılı aşkın süredir kullanıyorum.. Kasaya taktım kullandım 1 kez yerinden çıkmadı bile. kozmetik veya işlevsel sorunu yoktur. Yeni PSU aldığım için satıştadır. . fiyat olarak 300 tl düşünmekteyim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 800W psu hangi ekran kartına yetmiyor acaba? Bir de yetmediğini nasıl tecrübe ediyorsunuz? Ne oluyor da yetmediği anlaşılıyor mesela. 800W psu nun tek ekran kartlı kaldıramayacağı sistem olmasına olanak yok mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

800W psu hangi ekran kartına yetmiyor acaba? Bir de yetmediğini nasıl tecrübe ediyorsunuz? Ne oluyor da yetmediği anlaşılıyor mesela. 800W psu nun tek ekran kartlı kaldıramayacağı sistem olmasına olanak yok mesela.

Tabiki tek başına ekran kartı değil.
    ek donanımlar var. hi-fi ses kaartı, 5 hdd, digital tc kartı, kart okuyucular, sürekli takılı usb aygıtlar, vs mevcut. ekran kartı da Asus R9 280 olunca ihtiyaç arttı. Gereksinim olarak 760 watt civarı bişi çıkıyor sistemim. bu durumda ortalama verim %80 desek min 1000 watt gerekmekte
  • t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    O kadar yakmaz hocam. İşlemci ne olursa olsun, yakmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

O kadar yakmaz hocam. İşlemci ne olursa olsun, yakmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

yeni psu aldım. o nedenle takas işlemi satış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 25 Mayıs 2016; 13:42:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.