Şimdi Ara

Satılık 8 Yıllık Oyuncu Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık 8 Yıllık Oyuncu Bilgisayarı

Yeni bir bilgisayar almak istediğim için, eski bilgisayarımı satıyorum.

22.06.2014 tarihinde vatan bilgisayardan alınmadır. Faturası hala mevcuttur (3810 TL).

Öncelikle masaüstü bilgisayar temiz kullanılmış, geçen süre içerisinde hiç bir parçası tamir görmemiş, arızalanmamış, kasa vidaları hariç hiç bir vidası açılmamıştır. Anakartın kutusu ve yedek parçaları mevcuttur.

Core i7 4770k soket 1150 3.5 ghz 8mb cache 22nm işlemci

8GB (2x4) RipjawsX ddr3 1866 mhz CL9 1.5V dual kit ram

8GB (2x4) RipjawsX ddr3 1866 mhz CL9 1.5V dual kit ram (totalde 16gb)

128GB Corsair Force GS Serisi Sata 3.0 SSD (560MB/535 MB)

GTX760 DirectCu II O.C. GDDR5 2GB 256 Bit Nvidia Geforce DX11.1 Ekran Kartı (Asus Dual Fan)

Haf 912 PLUS GX 80 PLUS 750W MidT ATX Siyah KAsa

MAXIMUS VI FORMULA Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3100 Mhz (O.C.) Sata 3.0 HDMI WIFI Anakart

(Hediye olarak iyi durumda logitech oyuncu klavyesi + dpi ayarlı oyuncu mousesi verilecektir. )

Opsiyonel Olarak BENQ XL2411Z 144hz 1ms monitörüm de satılabilir isteyene.

Bilgisayar istendiği zaman görülebilir, test edilebilir.

Ürünlerin sıfırı satışta olmadığı için ben bir fiyat belirleyemedim. Varsa teklifler üzerinden ilerleyeceğim.

(Edit: İkinci el piyasasına hakim arkadaşlar bu bilgisayar için istemem gereken fiyat aralığını paylaşabilirlerse çok memnun olurum. )

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatsız ilan girmeniz yasaktır. Konunuzun kaldırılmaması adına satmak istediğiniz fiyatı girmenizi tavsiye ederim.

Fiyat araştırması açısından Sahibinden ve DonanımHaber de aynı ürünlerin son 1-2 ay içerisindeki ilan fiyatlarına bakıp, en ucuz olanlarını baz alarak kasa olarak sattığınızıda varsayıp genel toplamdan %20 kadar düşüp bir fiyat girebilirsiniz.

• özellikle anakartın fiyatını hiç bir yerde bulamadım. bu nedenle bilgisayara bir fiyat biçemedim. konuyu silmeye çalıştım silemedim. siz siler misiniz?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 4000Tl civarı bi fiyat ilan için uygun olur bence yeni bi ilan açarsanız daha iyi olur ayrıca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.