Şimdi Ara

SATILIK 6700 CLASSİC BLACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ürünü 6 ay kullandım.Kasası sıfır gibidir çizik bulamazsınız.Telefonda herhangi bir sıkıntı yoktur.Her parçası orginaldir bir değişim olmamıştır.Hatta ek olarak original 90 TL ye batarya almıştım yenidir + olarak diğer yedek bataryayıda veriyorum.Garantisi yok eğer kutusunu bulabilirsem onunla birlikte gönderirim.Son fiyatım 150 TL dir malesef indirim söz konusu olmaz yeni telefon alacağım için para gerekli.En uygun fiyatı veriyorum.GSahibindende fiyatlara baktığımda 175-200 arası.Saygılarımla

0534 360 07 68 Esat Koç

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 9 Ocak 2014; 17:40:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Merhabalar ürünü 6 ay kullandım.Kasası sıfır gibidir çizik bulamazsınız.Telefonda herhangi bir sıkıntı yoktur.Her parçası orginaldir bir değişim olmamıştır.Hatta ek olarak original 90 TL ye batarya almıştım yenidir + olarak diğer yedek bataryayıda veriyorum.Garantisi yok eğer kutusunu bulabilirsem onunla birlikte gönderirim.Son fiyatım 150 TL dir malesef indirim söz konusu olmaz yeni telefon alacağım için para gerekli.En uygun fiyatı veriyorum.GSahibindende fiyatlara baktığımda 175-200 arası.Saygılarımla

0534 360 07 68 Esat Koç

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Satılmadıysa 100TL verebilirim herhangi bir sıkıntısı yok ise ? nerdesınız hangi şehir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.