Şimdi Ara

SATILIK > 650WPSU,Z3 PLUS KASA,A9 BLOODY MOUSE,4GB CL7 RAM,CPU FAN,KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ürünlerim çok temizdir buna kefilim.Satma nedenim işten zaman ayıramamam ve sadece oyun amaçlı aldığım kasamın diğer parçalarını da sattım kalan parçaları aşağıya koyacağım birazdan.Hepsi 3 4 ay gibi bir süre kullanılmıştır okul,işten kalan zamanlarımda.Ram haric bütün ürünlerin garanti belgesi ve faturaları mevcuttur.Alıcı arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diliyorum.Komisyon eklenerek sanalpazar,get vs açılır.Genelde alım yaptığım için referansım yok ama referanslı eş dost arkadaşlarım var forumda.İyi forumlar herkese.0506 361 28 76 numarama whats'tan mesaj atarsanız resimleri gönderirim ürünlerin.Fiyat listesi şöyledir.

ZALMAN Z3 PLUS KASA : 12.ay 2014 vatan faturalıdır.(İçindeki ledsiz fanlar sökülüp yerine 4x12cm mavi led cooler master zalman akasa gibi marka fanlar takılmıştır.Kasa içinde toplam 5 adet 12 cm 1 adet 8cm fan bulunmaktadır 12cm'lerin 1 tanesi(egsoz fan) kırmızıdır diğer fanlar mavidir.Faturaları durmaktadır fanların.) FİYAT = 130TL (PAZARLIK YOKTUR.Sadece fanları almaya kalksanız 100TL tutar en az)

ZALMAN Z3 PLUS KASA LİNKİ

OCZ ZS 650W +80 Bronze Power Supply : 20.01.2017'ye kadar garantilidir. OXYD bilişim faturalıdır.Maximum 3 ay kullanılmıştır.Kasa içinde çok temiz bir şekilde ne fanında ne başka bir yerinde toz dahi yoktur.FİYAT 170TL'dir.

POWER SUPPLY İNCELEME LİNKİ

2X2 = 4GB GSKİLL RİPJAWS 1600MHZ CL7 RAM : 7 8 ay önce sahibinden üzerinden bir kişiden almıştım kullanılmamış sıfır bir şekilde.3 4 ayda ben kullandım çok temiz kusursuzdur.CL7 olması büyük artıdır kullananlar bilir.Alıcısına hayırlı uğurlu olsun.Garantisi bitmiştir.(VEKTRON BU ÜRÜNLERE ÖMÜR BOYU GARANTİ VERİYOR DİYENLER VAR AMA KESİN BİLGİM YOK GARANTİ BELGESİNDE 2 YIL YAZIYOR.)FİYAT:100TL

RAM İNCELEME LİNKİ

A4 TECH A9 BLOODY GAMING MOUSE : Yine sahibinden üzerinden hiç kullanılmamış bir şekilde aldım.Alan arkadaşın eline büyük gelmiş.Bilirsiniz zaten önemli olanda budur mouse ne kadar özellikli ne kadar güzel olsada ele oturmadıktan sonra haz vermiyor.Aldığımda 15$ verip açtırılan core 3 açık değildi sonradan kendim parasını ödeyerek açtım.13.01.2015 GND bilişim faturalıdır.13.01.2017ye kadar garantilidir.FİYAT:85TL

A9 BLOODY İNCELEME LİNKİ

COOLER MASTER T2 BLİZZARD MİNİ : Forum üzerinden aldım 3 ay gibi kasada takılı kaldı.Faturası yok fakat içinde garanti belgesi mevcut(VEKTRON kapsamında garantisi devam etmektedir.)Garanti belgesine göre 15 ay daha garantilidir.Ürünün macunu yoktur AMD+INTEL ayakları ve soketleri mevcuttur. FİYAT : 40TL

T2 BLİZZARD MİNİ İNCELEME LİNKİ

Ek olarak MSI Z87-G45 GAMING anakart vardır.Aldığım kişi 2 aylık olduğunu söylüyor faturasını unuttuğu için kaç aylık olduğu hakkında fikrim yok ama ürün gerçekten çok temiz sanırım çok az kullanılmış.Sata kablosu,arka aynası falan duruyor.Önümüzdeki hafta ürünün faturasını göndereceğini söylüyor (düğünü varmış bu hafta rica etti benden) satan arkadaş pc dükkanı işletiyor kendisi.İMZA BİLİŞİM diye aratırsanız sahibinden'de bulabilirsiniz.Siz 2 aylık vatan faturalı sayın ürünü.Ben 1 haftadır kullanıyorum ürünü G3258 ile 4.5ghz ve t2 blizzard ile 1920x1080 full ayarlarda max 50C sıcaklık gördüm.G3258 kullananlar varsa bu anakartı şiddetle öneririm.Fatura isteyen alıcılar için fatura gönderilene kadar bekleyeceğim.2 aylık vatan faturalı.FİYAT : 350TL

MSI Z87-G45 GAMING ANAKART İNCELEME LİNKİ

A4 Tech Kablolu Klavye KX-5MU : Ürünü aldım fakat hiç kullanmadım hatta kutusunu dahi açmadım.Hediye olarak logitech g105 geldi aynı gün onu açıp kullandım.20.01.2014 ZORLU İLETİŞİM faturalı.20.01.2016ya kadar garantilidir.Fiyatı 40TL

Çoklu alımlarda ufak bir indirim olur,sünnet yerini bulsun.Hayırlı forumlar arkadaşlar.

RESİMLER WHATSAPP'TAN ATILACAKTIR ÇOK RESİM OLDUĞU İÇİN YÜKLEMEYE ÜŞENDİM HATA ALIYORUM.TEL:0506 361 28 76
    SAHİBİNDEN'e 10 adet resim ekledim arkadaşlar resim için TIKLAYINIZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snayperska -- 28 Ağustos 2015; 23:18:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.