Şimdi Ara

Satılık 5610 XM 4 Aylık *300 TL*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşım elektro gitar alacağı için benden satmamı rica etti. Ben de kendisine yardımcı oluyorum :)

Telefon görüğüm kadarıyla gayet temiz. Fatura , garanti , kutu herşeyi tam. 4 aylık. 2. el kaydı da yapılmış. Yani aldıktan sonra problem çıkarma ihtimali yok 2. el olmasından dolayı.
    Fotoğraflar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 5 Mart 2009; 16:58:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardes hem garantili hem de nasıl kayıtlı oluo anlamadm??
  • Arkadaşım dedi ikinci el kayıt yaptırdım diye. Açıkçası ben de tam bilmiyorum ne olduğunu. Ya da kendisinin yanlış bildiği birşey olabilir kandırmış olabilirler

• Arkadaşın yazdığı mesajı değiştirmeden aktarıyorum:
    "yok kaçak deil garanti kapsamı için o garantide benim adım vardı ya benim kimliği isticeklerdi artık istemicekler"

• ARKADAŞININ MESJINDAN BİRŞEY ANLAYANA AŞK OLSUN VALLA YA! NE DEMEK İSTEMİŞ BU ŞİMDİ 10 DEFA OKUDUM AMA NAFİLE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kicgine

ARKADAŞININ MESJINDAN BİRŞEY ANLAYANA AŞK OLSUN VALLA YA! NE DEMEK İSTEMİŞ BU ŞİMDİ 10 DEFA OKUDUM AMA NAFİLE...

Anladığımı tercüme edeyim
    Sanırım garantiye gittiğinde telefon onun adını isteyeceklerdi fakat şu anda telefon 2. el kullanımı olarak gözüktüğü için onun kimliğine gerek yok.
    Ben bunu anladım

• telefonlar imei no üzerinden garanti hizmetine alınıyorlar.. kimin ismine alındığı önemli değil.. hatta fatura bile gerekmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş fiyat yüksek bence bende nokia 6500s var ben onu 300 e satamadımki o cıhazı çok zor o fiata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.