Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Anime Figürleri Satın Al 14 Mayıs 2018 05:35 1 1 Satılık Anime Figürleri Merhaba,Yıllardır topladığım figürlerimin bazılarını borçlarımdan dolayı satmam gerekiyor. Figürleri yeğenlerimden ötürü dışarıda sergilemedim genel olarak, Totoro dışında hepsini Japonya'dan aldım. Suzumiya Haruhi, Ryouta Kise ve Homura'nın kutuları mevcuttur.Suzumiya Haruhi - 100 TLSanji - 50 TLHomura - 150 TLAce - 75 TLTotoro - 40 TLRyouta Kise - 100 TLHepsini alana 450 TL olur ve İstanbul'a gelip teslim yapabilirim kargo yerine, onun dışında pazarlık ve takas düşünmüyorum. Teşekkürler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Snowrunner - 35TL Satılık Samsung 2GB 2Rx8 PC3 - 85000S 07-10-F2 satildi Satılık Anime Figürleri