Bildirim
Satılık 5214 mmrlı hesap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Satılmıştır -
Satılmış ve baya mmr düşürmüş alan oyuncu lol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Elwynn
Hocam alıyorlar böyle hesapları, oyun tecrübesi 4.5-5k civarında tutunabilecek düzeyde olmuyor buseferde 50 maçtan 5 maçı belki kazanabiliyorlar, onu geçtim geriye kalan tecrübeli 9 kişinin de rankına etki ediyor, maçlara baktıgımızda sadece lose lose lose alan arkadaş heralde 5.2kden devam ederim her maçı kazansam hesapları yapıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 14 Mart 2017; 16:3:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LampdaLamp
quote:
Hocam alıyorlar böyle hesapları, oyun tecrübesi 4.5-5k civarında tutunabilecek düzeyde olmuyor buseferde 50 maçtan 5 maçı belki kazanabiliyorlar, onu geçtim geriye kalan tecrübeli 9 kişinin de rankına etki ediyor, maçlara baktıgımızda sadece lose lose lose alan arkadaş heralde 5.2kden devam ederim her maçı kazansam hesapları yapıyordu
:) ben eskiden dota oynarken 3.8k açıp o rankı bir güzel 2k ya düşündüm. Daha sonra yeni hesap açıp 4.2k mmr açtım 3.9k düştü baktım bu oyunun mmr olayı beni aşıyor bıraktım. 30 gün önce tekrar başladım yine ye hesap ile ve 40 civarı maç attım High skill %70 win rate 10/8/13 kda var. Very High a çıkar mıyım bilmiyorum ama sanırım 3.6 civarı birşey olacak rank böyle giderse. 100 maç daha atmayıp direk hesap alayım diyorum ama kararsızım. 4-4.3k arası rahat oynarım gibi geliyor ama emin değilim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
:) ben eskiden dota oynarken 3.8k açıp o rankı bir güzel 2k ya düşündüm. Daha sonra yeni hesap açıp 4.2k mmr açtım 3.9k düştü baktım bu oyunun mmr olayı beni aşıyor bıraktım. 30 gün önce tekrar başladım yine ye hesap ile ve 40 civarı maç attım High skill %70 win rate 10/8/13 kda var. Very High a çıkar mıyım bilmiyorum ama sanırım 3.6 civarı birşey olacak rank böyle giderse. 100 maç daha atmayıp direk hesap alayım diyorum ama kararsızım. 4-4.3k arası rahat oynarım gibi geliyor ama emin değilim. :)
4-4.5k arası bir hesap ideal, eğer oyun tecrübeninizin sizi taşıyacağını düşünüyorsanız
-
quote:
quote:
quote:
quote:
4-4.5k arası bir hesap ideal, eğer oyun tecrübeninizin sizi taşıyacağını düşünüyorsanız
Yıllardır mid ve Carry oynadığım için otomatik olarak supportum çok gelişti. Çünkü o zaman daha iyi anlıyoruz support un neleri eksik yaptığını ve birgün sup oynayınca görüyoruz ki aslında o kadar da kötü değilmiş hatta daha iyi oynuyoruz sup u çünkü ne yapmalıyım demiyor direk yapıyorsun ward lar smoke sentry deward tek eksiğim ncleri stack yapmak oda üşendiğimden. Velhasıl kelam ben support olarak 5k ya kadar iyi iş çıkarırım diye düşünüyorum.
-
Yıllardır mid ve carry oynadığın için support'un çok mu gelişti ahahahahahaahahahaahahaha. Gel sana 4.3 olan hesabımı satayım, 5k'ya kadar support oyna bakalım kaç ay sürecek. Bak bakalım mide tp atmakla supportluk yetiyor mu yoksa oyunu tamamen mi üstlenmen lazım. -
Ksını falan bilmem bizim Türklerin eksiği özellikle support oyuncusularının eksikliğidir, sonrasında da yardımlaşma eksikliği ve bencillikleridir. Ayrıca alacağı hero zaten ezberdir zaten 3-5 herodan biri alacaktır boşa bekler ya da gider en olmayacak yerde heroyu ilk seçer. Ya da random çeker. Early takımda 2 support çok işe yarar ancak late de tam bir fiyasko olur yenilmenizin asıl sebebidir. Yine de bazı durumlarda çok işe yarayabilir yani tek support oyuncusu her şeyi yapamaz bir lane i deward edeyim derken geberir gider artık ya da yetişemez para konusunda da yardım konusunda da. Aslında support oyuncusu neredeyse her rolü oynar zamanla; mid de oynar, offlane de jungler da ,safe lane de de oynar. Mid oyuncusu bir yere kadar supportlık yapabilir. Ben bu oyunu 2011 den beri de oynuyorum.(Dota 2 kısmını sadece) Dota bir kısmını WOW çıktığı gün başlamıştım. Ama hala öğreniyorum bir şeyler ama tek bir gerçek var ki oyunu kill peşinde koşan değil base'i yıkma peşinde koşan kazanır. Çok enderdir sadece defans ile kazandığım maç sayısı 100 oyunda belki en fazla 3 dür.Ki ne kadar söylesem de dinlemez defans yaparlar push yapmadan. Artık yaşlandım sayılır(yani dotayı genelde 25 yaşında terk ederler ben 34 yaşıma geldim), yani reflekslerim istediğim gibi çalışmıyor ama yine de 4,5K-5K ayarında oynarım. 5K oyuncularla da çok oyun attım hepsi çok bencil tamam solo iken ve rank yükseltirken bencillik çokişe yarıyor ancak support için aynı değil. Sizin supportken bile benciliiğiniz ve kill sevdanız yüzünden carry geç kasıyor ya da kasamıyor. Ayrıca kafadan seçiyorsunuz heroları düşünmeden ezber alıp itemleri de aynı çıkıyorsunuz. Bunlar karşı takıma göre alınıp seçilirse verimi daha da artar. Benim de ilk hesabım 3.8 K idi hala oynuyorum o hesap ile ama ben de sizin gibi bencildim. Bu yüzden hesabım ya aynı kaldı 2-3 yıl kadar aynıydı ya da düştü ki sonrasında ciddi düşüş yaşadım. Bunun sebebi artık bıkmam biraz da aynı rank da kalmak da ilerleyememek ile aynı etkiyi yapıyor. Sürekli kendimi geliştirmeye çalıştım video izleyerek oynayarak turnuva izleyerek ancak şunu fark ettim ki ben support oyuncusuyum. Yani support konusunda çok iyi olabilirim item ve pick konusunda da takımı da yönlendirebilirim dinlemezlerse &90 kaybediyorum ve bunun sebebi tecrübem. İster inanın ister inanmayın ben daha seçim ekranında kimin kazanıcığının Yüzde 55 oranla biliyorum. Sonrasında oynarken de heroların ve oyuncuların yeteneklerinden belli oluyor daha rat takım seçip push yapmayan bir takımın kazanmak için çok az seçeneği olur. Bunu takıma iletsen de dinleyen çok ender olur ve %90 kaybedersin. Sadece bir kişin aldığı itemlere bağlı olsa zaten ağzımı kapar kendim alırım ama öyle olmuyor ne yazık ki genelde aldığım halde!
-
4.4 hesap aldım, şuan 108 övgü +300 rat ekledim, support veya roam oynuyorum nadiren de Carry. Bilir bilmez konuşma.
Aynı frekanstayız hocam. Çok iyi anlıyorum seni.
27 kişiden commend ve +12win çok iyi. ne kadar zamanda yaptın bunu peki? ayrıca ne kadar zaman sence düşmeden artmaya devam edeceksin? bir anda 8 loss alırsın 1 lp 1 mute al sana patates. bilip bilmeden konuşmam ben sonuçta uzun zamandır oynuyorum karşılaştıklarını ve karşılaşabileceklerini söylüyorum sana. -
Valla hocam sende haklısın bu açıdan ve şuan oyunda tek derdim 4-4.5k çok aşırı account buyer olması. İlk başlarda güzeldi şuan çoğunlukla salak saçma oyunlar dönüyor bir kaç gün önce dazzle aldım. Lane de tb var yanımda karşımda spec var kolay bir şekilde FB aldım specten tb hit bile yapmadı düşün. Toplamda 5 kere kestim spec i 3 kerede jungle da low hp yakalayıp kestim ama gel gör ki oyunun ortalarına doğru benim free farm tb de doğru düzgün item yoktu fakat laneye bile yaklaşmayan spec doublekill triple kill çıkarıyordu. Yani karar verdim artık solo mmr girmeyeceğim. Bir kaç arkadaş buldum 5 giriyoruz ve çoğunlukla kazanıyoruz solo mmr 5k altı çöp bence sebebide çok fazla account buyer olması herkes 4k New 2k diyor haklılar ben bile satın aldığım accountla oynuyorum. Oynayabiliyor muyum? Evet ama bu konu hakkında sitem edemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elwynn -- 29 Nisan 2017; 11:45:19 >
Gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncu sayısı azaldığı için rastgele oyunlar veriyor. 4600 ile girdiğimde 4000 adamı takıma veriyor. Sana şunu söyleyebilirim 4000mmra yeni geçmiş bir oyuncu (early 4k) derler, o oyuncu direkt olarak 3k. Çok belli ediyorlar kendilerini. Kafalarında şu var: evet 6-7-8k oyuncular var. Ama ben 5klık oyuncuyum ve takımımdaki diğer 4 kişi 4k olanlardan üstünüm düşüncesi yerleşmiş. O yüzden 4kya geçmenin yani 4k olmanın kendisinin diğerlerinden ayırdığına inanıyor. İyi zannediyor kendini ama çöp aslında. Mid pickleyip null talisman bottle aldığında talismanı yere bırakıp bottle basınca kendini oyuncu zannediyorlar. Bir onu öğrenmiş. Officiancy master tripleri. Kimseden buyruk alamama, hero veya item önerilerine sıcak bakmama, her öldüğünde supporttan gelmeyen tplere ağlama. Bunu çok çok uzatabilirsin. Benim gördüğüm şu ki 5k oyunlar da genk geliyor bazen onlarda oynaması daha zevkli. 4100-200-300-400 oyunlar direkt olarak çöp. 4500+ oyunlar kaliteli olmaya başlıyor. Oyuncular seni anlıyor. Yok yere yargılamıyor. 4500+ oyunlarda break the base mantığı yerleşmiş. Bitirmeye oynanıyor gereksiz farma değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jaseenstyle
Gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncu sayısı azaldığı için rastgele oyunlar veriyor. 4600 ile girdiğimde 4000 adamı takıma veriyor. Sana şunu söyleyebilirim 4000mmra yeni geçmiş bir oyuncu (early 4k) derler, o oyuncu direkt olarak 3k. Çok belli ediyorlar kendilerini. Kafalarında şu var: evet 6-7-8k oyuncular var. Ama ben 5klık oyuncuyum ve takımımdaki diğer 4 kişi 4k olanlardan üstünüm düşüncesi yerleşmiş. O yüzden 4kya geçmenin yani 4k olmanın kendisinin diğerlerinden ayırdığına inanıyor. İyi zannediyor kendini ama çöp aslında. Mid pickleyip null talisman bottle aldığında talismanı yere bırakıp bottle basınca kendini oyuncu zannediyorlar. Bir onu öğrenmiş. Officiancy master tripleri. Kimseden buyruk alamama, hero veya item önerilerine sıcak bakmama, her öldüğünde supporttan gelmeyen tplere ağlama. Bunu çok çok uzatabilirsin. Benim gördüğüm şu ki 5k oyunlar da genk geliyor bazen onlarda oynaması daha zevkli. 4100-200-300-400 oyunlar direkt olarak çöp. 4500+ oyunlar kaliteli olmaya başlıyor. Oyuncular seni anlıyor. Yok yere yargılamıyor. 4500+ oyunlarda break the base mantığı yerleşmiş. Bitirmeye oynanıyor gereksiz farma değil.
Genel olarak çok haklısın Ancak hesap alımı 5K-6K-7K gibi yüksek seviyelerde de çok fazla var. Sen direk Türkiye ile kıyaslıyorsun ancak diğer ülkelerle de kıyaslaman lazım. Bize göre o paralar çok aşırı gelebilir sebebi asgari ücret bizde 300 dolar iken onlarda 2000 dolar civarlarında olması. Bu adamlar için 7K hesap almak bile sorun olmuyor. Bir de şu var Yaz tatilinde birkaç ay çalışan veletlerde ülkemizde de istediği hesabı alabiliyor en azından 6K ya kadar alıyorlar. En güzeli internetten tanıştığın iyi oyuncuları eklemek ve onlarla pt kurup girmek. Ancak bu arkadaşlık genelde ters tepiyor, çünkü çoğunun zaten kendisi misal 5K olsa bile yanında hesap asatın almış 5K noob arkadaşı oluyor. Benim ne liseden ne de üniversiten arkadaşım kaldığı için böyle bir sorunum yok mesela. Genelde solo takılıyorum 10 yıllık oynama tecrübem var yeri geliyor hala da bir şeyler öğreniyorum, çünkü bu oyun sürekli güncelleme alıyor en ufak güncellemenin bile ciddi etkisi olabiliyor. Ben biraz abartı olacak ama Puppey tarzı oyun oynarım. Yani Puppey'in özelliği her oyunda her hero ile her yerde her şekle(Carry,Support,Jungler ya da Tank olabilir her heroyla)bürünebilmesidir. Ayrıca itemleri de hatta skill build bilerakibe göre her oyunda değişir rakibe ve takıma göre hero seçer, rakibe ve takıma göre item alır ya da takım arkadaşına aldırır. Ancak onu herkes dinler, bu yüzden de kolay kolay kaybetmez. Ben ne desem boştur kolay kolay kimse dinlemez, dinleyen bir ya da iki kişi de genelde yeni oyuncudur, dinler ama acemiliği yüzünden bir işe yaramaz. Kısaca Allrounder tarzı oynarım joker gibi ancak genel olarak Support olurum(yaş 34/refleksler zayıf) Aslında adam gibi söz dinleyen 600 tba /250 lasthit ve maç başı ölüm ortalaması en fazla 5 olan her heroyu kullanabilecek 4-5 oyuncu ile çok kolay 3k dan 6k ya çıkılabilir. Gerçi 3k olan o değerlerde oyuncu bulamazsın o ayrı(Not bu yazdıklarım supporti çin geçerli değil)...6K dan sonrası %80 takımın tecrübesi ve uyumuna bağlıdır bu uyum oynadıkça gelişir takım arkadaşın leb demeden leblebi yaparsın. O zaman kolayca 7K ya da gidebilirler hatta uluslararası turnuvalarda derece kazanabilecek düzeye de kolayca gelinebilir. Ulusal turnuvalarda oynayan 7K ve üzeri olup da bir çok heroyu yanlış kullanan ya da kullanmayn oyuncular da var. Bazen görüyorum çok dikkat çekici olabiliyorlar yani yani sadece skill buildi yanlış verdiği için ya da yanlış kişiyle yanlış lane de olduğu için bile kaybettikleri oluyor, onların bile...Bu yüzden çok takmamak lazım ha ben de 3k'lık bir oyuncuyum hala daha iyisi olamadım ancak ben eksiğimin farkındayım. Eksiğini bilmezsen bir şey kazanamazsın bak misal şu maçı izlemenizi isterim 7 vs 3 maç kazanılabilir mi?(Not:2 kişi oyun boyu feedledi ama diğer 3 kişi dalga geçerek kazandı) 3098557887 maçın bilgilerine ulaşırsınız ancak silinmiştir o yüzden upload ettim bence ulusal düzeyde bir oyundu yani turnuvalarda bile böylesini göremezsiniz.Dosyayı rardan çıkartıp .dem uzantısı olarak buraya yapıştırıp oyundan indirilenlerden izleyebilirsiniz. Oyuncunun gözünden weaverı izleyin yeterli olur ancak diğer oyuncuları da izlemek isterseniz size kalmış...
Maç sonucu 92-48 (Yanılmıyorsam 42 kez mid yani invoker feedledi-34 kez de furion 48 kill alan takım kazandı)
Yani steam neredeyse o klasör olacak C de olabilir F de
C:\steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\dota\replayshttp://dosya.co/03ccp1ws5znk/3098557887.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Mayıs 2017; 18:6:5 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X