Şimdi Ara

satılık 512mb ddr2 powercolor x1650pro pci-ex 75ytl oldu !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kartı 1.5 ay önce alındı kutusu fatura herşey war kart ddr2 belleklidir fiyat:75ytl pazarlıkısız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 14 Ekim 2007; 7:27:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kart satılmadı hala yaw.fıyat bı ara 100du,80 olmus sımdı. 2.el pıyasası ayaklar altında.hayırlı satıslar arkadasım
  • daha napayım p5b yi 100 den bunu da 80 den bırakıyorum satılmaz ise satmıyacağım başkaları kar edecek diye ben zarar edemem zmanında asus 180 e bu kartıda 125 ytl ye aldım bu fiyatlardan da satılmazsa gitsin sıfır alsın arkadaşlar bunda daha aşağısını isteyen bana küfür etmiş olur...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

daha napayım p5b yi 100 den bunu da 80 den bırakıyorum satılmaz ise satmıyacağım başkaları kar edecek diye ben zarar edemem zmanında asus 180 e bu kartıda 125 ytl ye aldım bu fiyatlardan da satılmazsa gitsin sıfır alsın arkadaşlar bunda daha aşağısını isteyen bana küfür etmiş olur...

Tamam Haklısınız da, Sonuçta 2. el ürünün fiyatı sıfırına göre belli bir oranda olmak zorunda.1,5 ay önce 125 e aldığınız kart şu an 90 lira(6 taksit kargo dahil)

• quote:

Orjinalden alıntı: terturk39

quote:

Orjinalden alıntı: s3k0

daha napayım p5b yi 100 den bunu da 80 den bırakıyorum satılmaz ise satmıyacağım başkaları kar edecek diye ben zarar edemem zmanında asus 180 e bu kartıda 125 ytl ye aldım bu fiyatlardan da satılmazsa gitsin sıfır alsın arkadaşlar bunda daha aşağısını isteyen bana küfür etmiş olur...

Tamam Haklısınız da, Sonuçta 2. el ürünün fiyatı sıfırına göre belli bir oranda olmak zorunda.1,5 ay önce 125 e aldığınız kart şu an 90 lira(6 taksit kargo dahil)

öyle ama satıcı kendını de dusunmek zorunda.sonucta 35lira zararına satıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.