Şimdi Ara

Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s almayı düşündüğümden elimde fazlalık olarak duran 3 telefonu satmayı düşünüyorum.

1- Iphone 4S 16 GB Siyah Gerçek Pasaport Kayıtlı

21 Haziran 2012 tarihinde forumdaki ISLAMBOL isimli arkadaştan sıfır kapalı kutu olarak alınmıştır. Daha sonra ISLAMBOL'un bilinen geçici kayıt sorunları sebebi ile pasaport kaydı patlayınca ayrıca yine forumdan bir arkadaşın pasaport hakkını satın alıp gerçek pasaporta kayıt yapılıp onaylandı. BTK'nın sitesinden teyit edilebilir kesinlikle ama kesinlikle kayıt problemi yok evraklarını ve vergi dekontunu iletebilirim. Cihaz almanya cihazı; kutusu ve tüm aksesuarları mevcut. En ufak çiziği dahi yok ön arka koruyucu film kullanıldı. Ayrıca bilirsiniz belki iLUV'un kalın silikon kılıfı ile beraber kullanıldı. Halen de kullanılıyor esasen amacım bu telefonu 5s'e yükseltmek olduğu için satıyorum. Yanında orjinal iLuv kılıfı ve bir diğer kılıfı var onları da hediye edeceğim. Yanlız uyarıyım eşim kullandığı için kılıfların rengi pembe:)
    Fiyatı 725 TL SATILDI
    2- Samsung i9300 Galaxy s3 Pebble Blue

11.04.2013 tarihinde incehesap.com'dan sıfır alındı. Faturası kutusu her türlü aksesuarı mevcut. Metron ithalatçı firma garantisi hala devam ediyor. Cihaz'da hiç bir kusur yok kullanmayacaktım bir arkadaşa sattım bir gün sonra vazgeçti ben de açtım kullandım. Yine silikon iLUV kılıfında ve ekranı sürekli filmli şekilde kullanıdı. En ufak çiziği yok. Sadece ilk kullandığım gün bir defa yere düşürdüm ve kalem ucu büyüklüğünde bir boya kalkması var alt kenarında. Zaten bu olay sonrası iLUv kılıf alıp hep onla kullandım. Alana orjinal siyah renk silikon iLUV kılıfını da hediye edeceğim. Ekranında veya başka hiç bir yerinde en ufak sorun bulamazsınız.
    Fiyatı 600 TLSATILDI

3- Nokia E72 Siyah renk Gerçek Yurtdışı kayıtlı
    Cihaz 2009 Haziran ayında Amerikadan alınmış ve pasaporta kaydedilmiştir. Gerçek onaylı kayıtlıdır. Kutusu ve tüm aksesuarları mevcuttur. Deri kılıfta kullanılmıştır. Kılıfını da hediye edeceğim. Hiç bir sorunu yoktur. Sadece Amerika cihazı olduğu için dili ingilizcedir ve klavyesi ingilizcedir. Galiba yazılım güncellenmesi ile türkçeleştirilebiliyor ama bana lazım olmadığı için hiç zahmet etmedim. Hiç bir sorunu yoktur. Halen çalışmaktadır. Üstteki akıllı telefonları alınca boşa çıkmıştı. Evde çalar saat niyetine sim kartsız kullanıyordum. Artık bu 5s aşkına onu da elden çıkarmak istiyorum.
    Fiyatı 150 TL

Tek tek alınırsa fiyatlar bunlar ha olurda üçünüde alan olursa en son 1400'e bırakırım. Pazarlık yok. Uygun olmasının tek sebebi hızlı elden çıkarıp 5s almak yoksa nakite falan ihtiyacım var gibi bir durum yok. 5s'i nasılsa alacağım. Almışken atıl duran bu telefonları elden çıkarmak istiyorum.

Eğer 16 gb gold renk sıfır tr garantili 5s varsa istediği telefonumu veya telefonlarımı verip yazdığım fiyat ile 5s'e istediği fiyat arasındaki farkı ödeyerek 5s alabilirim.

İstanbul Maslak-Sarıyer civarında çalışıyor ve ikamet ediyorum. Dolayısı ile tercihim İstanbul içi elden ticareti gerçekleştirmektir.

Akşamleyin zamanım olursa resimde paylaşacağım.

İrtibat için pm.

Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk. Satılık 4S, Galaxy S3 ve E72 hk.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athensaus -- 24 Mart 2014; 23:39:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• s3 için 4 tane pm attım geri dönüş yapmadınız cihazı satmayı düşünüyor musunuz hocam
  • pmlere cevap verildi resimler eklendi.Up

• s3 satıldı mı?
  • s3 te satıldı sadece e72 kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.