Şimdi Ara

SATILIK 40 GB PAL PS3 + EURO 08=---610 YTL ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDEKİ TERTEMİZ PS3 yaklaşık 9 hafta kullandım 1 ayı ünide oldumdan açamadım cihazda pek kullanılmadı aldım oyunları deniyordum.konsol işiyle uğraştığımdan... 1 adet SixAxis kol ve kutusu ve içerikleriylE cihaz tamamıyla orjdir hiçbiyerinde bi çizik yoktur.kayseride elden teslim olur.istedim son fiyat 610 ytledir.alan arkadaş şimdiden iyigünlerde kullansın. cihaz 14 aralıkta alınmıştır....
    Kutulu, kitapçıkı bir şekilde 40GB PAL PlayStation 3 konsolu + Sixaxis + euro 08 + standart kablolar + kitapçıklar

MSN:qwerty_vck@yahoo.com
    GSM:05057009930
    05376251886

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 17 Şubat 2009; 10:34:39 >

• GARANTİLİMİ?
  • 10 ay garantisi var ama istanbuldan aldığım yerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kağnıcıoğluteknoloji38 -- 17 Şubat 2009; 10:40:26 >
  • eyvallah dostum,
  • dostum msn yi ekledm sorunsuzserver@ benm ki
  • hocam oyunları ayrı mı satıyorsun makinadan.yani fiyatı kapsamıyor heralde onlar
  • yok oyunlar ayrı fiyat dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞ BUNU SATMAMIŞMIYDI
  • arkadaş derken ürün benim ve 1 aydırda sitede ilanda nerdeyse c.tesi günü donanımdan biri alıordu 4-5 saat gösterdim tmm parayı çıkarıyım dedi sonra babam kızdı dedi öylelikle kaldı...
  • Birader alet güzel bu makineyi almay› düsünüyorum ama 0 fiyatlar› oldukça pahal› verdi€in fiyat cazip
    yanl›z ben ankaraday›m islerimi halledersem 2 haftaya kadar kayseriye yan›na gelmek isterim
    o zamana kadar sat›l›rsa hay›rl›s› olsun
    sat›lmazsa %100 al›c›y›m akl›nda bulunsun...
    tel: 0506 764 63 08
    sagl›cakla..
  • beklerim tabi kardeşim kısmet tabi qwerty_vck@yahoo.com eklersen camdende ürünü gösteririm dükkanımdan referanslarımada bakman yeterli bügüne kadar olan satışlarıma sattım şehirlere.her türlü yardımcı olurum iyi akşamlar...
  • fbgrkm arkadaş aldım diyip rezerve ettrmişti satışa devam...
  • telefon almamda işime yarıcak bişey olursa düşünebilirim
  • fiyat artmış hayırdır :) iyi satışlar
  • evet arttı bir kaç nedenden dolayı.teşekkür ederim
  • hayırlı satışlar dostum, bana kısmet olmadı satamadın mı hala :) fiyatta artmış :) neyse satarsın inş en uygun şekilde..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29633785/tm.htm

Dostum linkte arkadaş 60gb pal sıfır cihaz 2 kol ve hdmi kablo ile beraber 550 TL ye veriyor bilgine...
  • Ee naapsın? Adam bulmuş biyerden ucuza veriyor demekki, kendi bileceği iş... Ama piyasasının o fiyat olduğu anlamına gelmez bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonville

Ee naapsın? Adam bulmuş biyerden ucuza veriyor demekki, kendi bileceği iş... Ama piyasasının o fiyat olduğu anlamına gelmez bu...

Artık orasını bilemem ama bu fiyata 60gb pal ve sıfır ürün satılıyorsa bu forumda emin ol bu fiyatları kimse vermez ve hatta bu fiyatlar ister istemez düşecektir (ki) teknosada sıfır 80gb pal cihaz 2 tane ds3 ve fifa09 ile motorstorm oyunu 1000 TL hatta bugün itibarı ile aynı paketi kadıköyde 900 TL yede gördüm...
  • Ne öneriyorsun yani? 500 lira mı yapsın fiyatı?
    Hatta kural getirelim foruma; spot aletleri 550'den yukarı satmak yasak diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonville -- 8 Şubat 2009; 3:26:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.