Şimdi Ara

[SATILIK] 4 Adet TV Kartı Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FİYAT= TAKASLANDI
    Kutusu mevcut. Çok temiz bir kart, yanında orjinal yazılım CD'si ile gönderilecektir.

(1 adet)FLY
    (1 adet)Life View

ADET FİYATI= 15TL

FLY'ın Orjinal Driver CD si mevcuttur. Life View'inde yazılımını kopyalarım isteyen olursa.
    Sadece kartlar ve yazılımları gönderilecektir. Kutu ve aksesuarları yoktur. Denenmiş ve çalışır durumdadır.

Avermedia - Modeli: M168-U / PCI

Kart poşetinde duruyor temizdir.
    TV yayınından record(kayıt) yapabilme imkanı var.
    Bu versiyonda kartın üzerinde Phılıps'in tuneri bulunuyor.

TV kartının yanında gönderilecekler şunlardır:

• Kumandası için alıcı gözü (poşetinde açılmamış)
    • Kumandası (açılmamış)
    • S-ViDEO OUT kabloları
    • Radyo anteni

FİYAT= 30TL

Mümkün olduğunca net resimler çekmeye çalıştım. Çoklu alımlarda ufakta olsa indirim yapılır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remedios -- 6 Haziran 2013; 1:08:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar, ürün hakkında sormak istediklerim var. Ürüne uydu kablosunu taktıktan sonra TV izlemek için kendi programı mı var? Ayrıca tam olarak nereye takılır kasada TV Kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Merhabalar, ürün hakkında sormak istediklerim var. Ürüne uydu kablosunu taktıktan sonra TV izlemek için kendi programı mı var? Ayrıca tam olarak nereye takılır kasada TV Kartı ?

PM ile cevaplandırıldı.

• quote:

Merhabalar, ürün hakkında sormak istediklerim var. Ürüne uydu kablosunu taktıktan sonra TV izlemek için kendi programı mı var? Ayrıca tam olarak nereye takılır kasada TV Kartı ?

ürün analog antenle çalışıyor uyduyla değil.

hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

ürün analog antenle çalışıyor uyduyla değil.

hayırlı satışlar.

hayır uyduyla kullanabilir.İster tv-in yapar isterse anten girişinden analog gibi bağlar. İzlemek için programında uydunun yayın frekansını yakalaması gerekir yada tv-in olarak bağladıysa bağlantı kaynağını ona göre seçmesi gerekir.
  • hocam bu tv kartına reciever bağlamadığın sürece uydu yayını alamazsın!!!

buna uydu bağlamak tüplü tvlere reciever sız uydu bağlamaktan farksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 7 Aralık 2011; 23:44:52 >
  • e tabi receiver bağlıcak. analog tv ye bağlamadınmı hiç receiver öylede düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 6 Şubat 2012; 1:17:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel...

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

e tabi receiver bağlıcak. tüpsüz lcd lere bağlamadınmı hiç receiver öylede düşünebilirsin.

hocam ne gerek var
    o analog tv kartı analog antenle çalışıyor
    dijital tv kartları direkt çanak ile çalışıyor

adam bu tv kartını alıcak gidicek bide reciever alıcak ohoooo

kulvarları farklı yani.ikiside kendi işini yapsın aracı sokmaya gerek yok :D
    konuyuda kirlettik hocam pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratumix -- 8 Aralık 2011; 16:22:27 >
  • ben şunun için savunuyorum dijital tv kartlarının kanal geçiş hızları adamı öldürüyor ve daha fazla cpuya yük bindiriyor. Analog tv kartlarda ise tam tersi. Win7 32/64 driveri olan iyi bir analog tv kartını herzaman bu yüzden tercih ederim. Receiver masraf olarak gözüküyor ama analogtv kartı + ucuz yollu bir receiver(kanal geçişleri hızlı/orta) zaten dijital tv kartı fiyatlarına geliyor nerdeyse. Ek olarak receiveri istersen pc den söküp normal bir tv ye bağlayıp yayınları izlemeye devam edebilirsin ama dijital tv kartını pc olmadan kullanamazsın. Bu saydıklarım tamamiyle tercih meselesidir kişiye göre değişir.

Amacım ilanı kirletmek değil bilakis öldü sanılan analog tv kartlarının hala kullanılabilir olduğunu açıklamak ve satışı hızlandırmaktır, satıcı arkadaşta zaten farkındadır hayırlı işler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 9 Aralık 2011; 20:41:19 >

• haquppage kullandınmı hiç bilmiyorum ama sn den daha kısa sürüyor kanal geçişleri ve geçen gün 50 tl ye sattım birtane üstelik bu tür dijital tv kartları şifreli kanallarıda açabiliyor.sizin bağlayacağınız reciever dreambox tarzı birşey olmalı ki dediğiniz gibi olsun.onlarda 200 tl den başlıyor malum.
  • ben sistemimde analog tv kartı ve dreambox kullanıyorum hem ağ üzerinden hem tv kartı üzerinden yayın izleyebiliyorum digital tv kartlarının tunerleri çok hassas oluyor ve sağlıklı sonuç alınamıyor yayınların kırılmalı gelme ihtimali yüksek tercih meselesi tabiki
  • bunun win7 desteği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

bunun win7 desteği varmı?

Win7 de denemedim. Xp de sorunsuz çalışıyor. Belki nette araştırılırsa driver bulunabilir.

İlan güncell

• selam kardeş sana nasıl ulaşabilirim tv kart almak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.