Şimdi Ara

SATILIK 3 AYLIK GSKILL 8GB DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK 3 AYLIK GSKILL 8GB DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram
    Ürün: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram

Sisteme 8GB daha eklemek istediğimden fakat fiyat olarak kendime uygun bir ram bulamadığımdan satıyorum bunu satarak direk 16gb satın alacağım. Ürün vatanbilgisayardan yaklaşık 3 ay önce alındı herhangi bir sorunu bulunmamakta.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Akıl vermek gibi algılamayın ama C15 16 bunların sizin kullanımınızda performansa etkisini görme şansınız az demiyorum, SIFIR. Bunlara takılmayın.

325 lira şu an n11 de corsair soğutuculu 3000mhz ram. kuponla filan daha da ucuz.

Ek bilgi olarak şunu da paylaşayım, o cl 16 olan ramler manuel ayarla 15 ayarlasanız sorun çıkarmayacaktır.

Şu an 2133 Mhz ramimi 2533 kullanıyorum, voltaj filan vermeden, gecikme süresini de yükseltmeden.

Şu işte c15 olduğu için performansı yüksek filan bu açıklamalar biraz komik :) teknik olarak doğru görünse de sizin için bir şey değiştirmez mili saniyelerle oynamıyorsanız yaptığınız işte. Ki öyle olsa zaten bu ramler değil hedefiniz.

Görsel de ekleyeyim de görün inanın :)

SATILIK 3 AYLIK GSKILL 8GB DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül Ram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.