Şimdi Ara

SATILIK 3 ADET DDR 3 1gb 1333MHZ ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müzik programlarında ihtiyaç olduğu nedenyile 64 bite e geçip 4gb tek parça ramler almak zorundayım ve i7 kulanıyorum bu satışa çıkardığı ramler temiz ve çalışıyorlar hala sistemimde. Takılı durumdalar, 2 tanesi A-data alalı 2 ay olmadı bir tanesi hi level 2. el ama memorytest ile kontrolleri yapıldı hiç bir sorunları yok. almak isteyen arkadaşlar olursa 2 eylül itibariyle yalnızca istanbul içi elden teslim edebilirim. 3 adet ddr 1333mhz ram için istediğim fiyat 80 TL pazarlık yok takas yok.sondur. almayı ciddi düşünen arkadaşlar varsa arasın.nakite ihtiyacım var üzerine fark verip 400 tl civarı 4 gb tek parça olarak 2 adet alıcam.

saygılarımla bana cep no ilede ulaşabilirsiniz

531 662 04 18
    iyi günler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ramlarin üçü için mi seksen lira istiyorsunuz tam anlamadım eğer öyle is e fiyat gayet iyi ancak şüphe edilmiyecek gibi de değil fiyatı çünkü tanesi 27liraya geliyor eğer öyle ise ramlar soğucuculumu yoksa adatalar standart sadaece hi levelde mi var soğutucu
  • arkadaşlar Ramler Muhammed Bey ile irtabat a geçilip kendisine ayırtılmıştır hepinize teşekkürler
  • hüseyin bey haklısınız fakat ticaret yapan biri değilim biraz durumum acil her açıdan zaten aşırı aceleci bir yapım var 2 a-data sıfır sayılır hi level 2. el ama oda salam ve soğutucu var doru gri aliminyum resim atmaya üşendim ne yalan söylim. fiyat konusunda satın aldığım total rakamın yarısını yazdım

Muhammed beyle görüştük kendisine ayırdım satış tamamlanmıştır ,tüm arkadaşın ilgisine teşekkür ederim.

iyi günler dilerim.
  • hayırlı olsun
  • 3 adet ddr3 ram ide kısmetse 1 hafta içinde @ign isimli üye arkadaşımdan elden anlaştığımız bir gün / saat te teslim alacağım. hem kendisi ürünleri test ettiğini hemde uzun süre kullandığını , ram lerin güvenilir yerlerden alındığını ( aldındıkları yerlerin bilgisini PM attı ) hemde TİCARİ KAZANÇ için satmadığını , ürünleri test ederek alabileceğimi satış sonrası da bir güven sorunu kesinlikle olmayacağını belirtti.

hayırlı ve sorunsuz bir alış veriş olacak inşallah
  • hayırlı olsun buamemun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 23 Ağustos 2010; 23:10:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.