Şimdi Ara

Satılık 27 inç hp monitör (15 gün kullanıldı) SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık 27 inç hp monitör (15 gün kullanıldı) SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR
    İSTENİLEN FİYATA YAKIN BİR TEKLİF BİLE GELMEDİĞİNDEN SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR. TURŞUSUNU KURMAYA KARAR VERDİM :)

HP Pavilion 27xi 27-inch Diagonal IPS LED

Monitörü 15 gün kadar kullandım. Mat ekran olmadığı için alışamadım. Grafik tasarımı yapıyorum ilk defa parlak ekran kullandım onada alışamadım. Yeniden mat ekran aldım onu kullanıyorum parlak ekran ilk defa kullandım alışamadım. 17 Mart 2015 de hepsiburada.com dan aldım. Nisan ayının ilk haftasında kullanmayı bıraktım.
    Monitör paketinde duruyor gıcır gıcır duruyor. Full kutulu faturalı (yeni zaten) hiçbir sorun yok. Monitör yeni olduğu için resim koyma gereği duymadım linkten ve internetten şekline şemaline bakabilirsiniz. istediğim fiyat 700 tl

Pazarlık düşünmüyorum, takas düşünmüyorum. Ölü indirim pmlere ve msjlara cevap yazmayacağım. Sonra neden cevap yazmıyor diye msj atmayın lütfen.
    Öncelikli tercihim Sivas içi elden satış çünkü kargoda bişey olur sonra kafam ağrısın istemiyorum. Şehir dışı önce havale sonra kargo olur. kapıda ödemeli göndermeyi bilmiyorum yaz günü bide ona dolaşmak istemiyorum.

http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5328711#!tab=features

Daha önce yaşadığım için yazıyorum: Hemşeri indirimi falan yok gelen aşırı mesajlara cevap vermeyeceğim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Edit: imla
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 680 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 19 Şubat 2016 Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.